Säljkoordinator till Würth Elektronik i Enköping

Säljkoordinator till Würth Elektronik i Enköping

Om kunden
Är det dags för en ny utmaning? Vill du arbeta med hos ett multinationellt företag och dess fortsatta framgång i Sverige och Norden? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Vi söker nu för Würth Elektroniks räkning en proaktiv och engagerad Säljkoordinatorer (Internal Sales Representative) med placering i Enköping.

Vi söker efter dig som vill och tycker om att ha en central roll, som drar i alla trådar och ser till att saker blir gjorda. Du kommer i den här rollen att arbeta mot den Danska marknaden, varför också Danska språkkunskaper är meriterande. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och beräknas starta relativt omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning
Würth elektronik har över 8000 anställda i 50 länder och producerar och säljer bland annat elektroniska komponenter och har sitt huvudkontor i Waldenburg, Tyskland. Dina huvuduppgifter är att ge support till utesäljarna i dagliga arbetsuppgifter så som:
  • Bereda och skicka offerter
  • Provorderhantering
  • Uppföljning av offertförfrågningar
  • Leveransbevakning av utgående leveranser
  • Hantering av reklamationer
  • Bereda priser
I ditt dagliga arbete är det också viktigt att du har förmågan att kunna skapa och bevara en stark relation till kunderna så att Würth Elektronik kan leva upp till sitt motto "More than you expect". I din kommunikation med kunder och kollegor är du aktiv och professionell för att säkerställa att ställda förväntningar infrias. Du kommer att ingå i ett team av andra Säljkoordinatorer och i teamet stötta ett flertal utesäljare på daglig basis, främst i Danmark.

Erfarenhet
-Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet från administration/säljkoordinering från en säljorienterad organisation, meriterande är om du kommer från ett teknikbaserat eller producerande företag.

Vidare har du en utmärkt förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl engelska som svenska, Eftersom du kommer att jobba mot Danmark så är danska mycket meriterande i den här rollen. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och lätt att lära andra system.

Du som söker är noggrann, engagerad och självgående i de arbetsuppgifter du utför. Du är en ansvarstagande person som vill vara med att bidra och drivs av såväl din egen men även av teamets och företagets framgång.

Lön och anställningsvillkor
Du får en konkurrenskraftig lön och kommer att bli medlem av Würth Elektroniks snabbt växande internationella säljteam som har ett bonusprogram och en öppen atmosfär inom teamet.

Ansökan
Palm & Partners sköter rekryteringen åt Würth Elektronik, frågor besvaras av Linus Lindersjö.
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Enköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av P&P Professional AB
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (6 dagar kvar)