Om företaget

Wåga & Wilja förskolor startade 1999 och har i dag 8 förskolor, 6 stycken Järfälla, 1 i Upplands-Bro 1 i Enköping. Vi anser att man behöver Våga och Vilja för att nå framgång i livet. Varje pedagogs insats är av stor betydelse. Vi arbetar här och nu men vi "bygger framtiden". Varje barn skall våga bli det mesta av sig själv och vilja förändra världen genom demokratiska och hållbara värderingar.

Bolaget ägs av Atvexa, som har en stark övertygelse om att bästa resultat nås genom den mångfald som skapas när de 20 dotterbolagen självständigt utvecklar sin verksamhethetsidé och pedagogiska inriktning.

Varmt välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av rektor - med önskan om ett nära ledarskap!

Vi söker nu en driven Rektor till Sadelmakarens och Utorskarens förskola i Enköping och Upplands Bro. Förskolan i Enkökping har ca 100 barn och i Upplands Bro ca 30 barn. I likhet med vår övriga verksamhet hämtar den sin inspiration från Reggio Emilia med högt kvalitetstänk.

Projekterande arbetssätt och pedagogisk dokumentation som arbets- och förhållningsätt är grunden i kvalitetsarbetet. Som rektor i Wåga & Wilja Förskolor har du det totala ansvaret, ekonomiskt och personal- och kvalitetsmässigt. Till din hjälp finns även en biträdande chef som arbetar övergripande i organisationen. Företaget leds övergripande av VD, fyra rektorer, en kvalitetschef, en ekonomichef och en administratör. Tillsammans finns ett nära samarbete och det kollegiala utbytet är stort. I ditt uppdrag som rektor har du ett aktivt samarbete med övriga i vår övergripande ledningsgrupp. Du arbetar nära våra kvalitetschef som tillika är skolchef.

Som ledare motiveras du av möjligheten att vara med och påverka samt utveckla verksamheten framåt, både operativt och strategiskt. Som person är du självständig och övertygande med fokus på goda resultat. Du uppskattar samarbete och bidrar aktivt i ett kolligalt utbyte och nätverkande med övriga chefer och medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som i tidigare rektorsuppdrag arbetat med kultur och förändringsledning med goda resultat. Du är målinriktad och trygg som person med förmåga att genom konkreta åtgärder utveckla verksamheten både kort- och långsiktigt. Delaktighet och lyhördhet är förmågor du besitter tillsammans med ett värdegrundsbaserat och professionellt förhållningssätt där ingenting är omöjligt.

Du är väl förankrad i den svenska förskoleverksamheten med flerårig chefserfarenhet.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Skolledare som hanterar hela rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig chefsrekryterare Fred Hussein via mail/telefon/sms: 073-351 27 27

Läs mer om Wåga & Vilja: www.wagaowilja.se
Chefstjänster inom förskola/skola: www.facebook.com/groups/rektorer
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolledare rekryterar & bemannar rektorer över hela Sverige.

Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering/