Takmontörer till Vesivek i Bålsta

Takmontörer till Vesivek i Bålsta

Om Vesivek Sverige AB
Vesivekkoncernen är nordens största takrenoveringsföretag och renoverar över 5000 villatak per år. Vi har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 30 000 takrenoveringar i Finland och Sverige. I koncernen ingår även företag inom taksäkerhetsprodukter och takavvattningssystem och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har cirka 600 anställda. Nu utökar Vesivek sin verksamhet och söker ytterligare takmontörer till Bålsta med omnejd.

Om tjänsten
Som takmontör på Vesivek arbetar du med montering av både plåt- och takpannetak. Du kommer att arbeta i ett taklag med ca 5 personer. I din roll som takmontör kommer dina arbetsuppgifter innebära allt från rivning av gammalt tak till montering av ny komplett taklösning för villahusmarknaden.

Om dig
Vi söker dig som är händig och gillar att jobba. Du är inte rädd för att hugga i och klarar av att arbeta långa dagar och i alla väder. Har du erfarenhet från byggbranschen är det ett plus men inte ett krav. Du måste inte kunna allt men du måste ha viljan att lära dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara en i teamet och bidra med gott samarbeta. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med tempo i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetsvilja
  • Samarbetsförmåga
  • God Fysik
  • Viljan att lära
Om anställningen
Vesivek har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Vesivek erbjuder dig:
  • God laganda
  • Kollektivavtal
  • Företagsfrukost varje dag
Om ansökan

Tjänsterna har start så snart vi hittar rätt personer. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021- 470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Enköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.