Verkstadschef sökes till Swedish Agro Machinery i Enköping

Verkstadschef sökes till Swedish Agro Machinery i Enköping

Swedish Agro Machinery söker en Verkstadschef med stort intresse för tunga maskiner, ledarskap, affärer och försäljning till orterna Enköping och Borlänge med placering i Enköping. Båda anläggningarna är fullserviceanläggningar med reservdelar, service och försäljning.

Arbetsuppgifter

I din roll som verkstadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att driva anläggningarna operativt och strategiskt samt bidra med tillväxt och utveckling av företagets övergripande resultat och marknadsposition. Du ansvarar för att respektive enhet håller en hög servicenivå, kundnöjdhet och resultat av efterförsäljning inom det geografiska området. I din roll som verkstadschef har du budget- och resultatansvar inom ramen för ditt geografiska område.

I ditt arbete kommer du också att ha personalansvar för servicetekniker och reservdelssäljare. Du ansvarar för att leda arbetet, utveckla medarbetare och samordna personalen för att skapa goda förutsättningar för att verksamheten vidareutvecklas strategiskt. Du planerar också den övergripande verksamheten (jourplanering, utbildningsplanering, semesterplanering). Du ansvarar även för bemanning av reservdelsförsäljning på huvudanläggning samt satelitanläggning.

I dina uppgifter ingår både kundhantering och kundmottagning samt att kundförfrågningar till verkstaden hanteras professionellt och att kunderna får och upplever högsta möjliga servicenivå. Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som fakturering, slutförande av arbetsorder, personaladministration, garantianspråk, planering och fördelning av servicearbeten.

Dina erfarenheter och kunskaper

Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning för tunga fordon, gärna med inriktning på lantbruks-eller anläggningsmaskiner. Du har erfarenhet av reparationer av jordbruksmaskiner, byggmaskiner eller tunga fordon. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll med personal-och resultatansvar samt försäljning i kommersiell verksamhet, gärna som förman eller verkstadschef.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lyhörd och kommunikativ ledare som trivs med att hantera både interna och externa kontakter. Du är duktig på att leda, planera, strukturera och prioritera i arbetet för att uppnå effektivitet i verksamheten.
Du drivs av affären och att uppnå resultat för verksamheten genom att säkra kvaliteten i alla leden för högsta kundnöjdhet och resultat. Du har ett analytiskt förhållningsätt till saker och förmågan att delegera och prioritera rätt i det dagliga arbetet. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och är duktig på att inspirera och utveckla andra. Du är också duktig på att driva igenom beslut på effektivt sätt och att leda och coacha medarbetare.

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Enköping och Borlänge
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Tor-Björn Matsson Servicechef tfn: 076-139 18
06, mejl: toma@sa-machinery.se, eller Roger Bengtsson, Servicemarknadschef Swedish Agro
Machinery tfn: 072-7487100, mejl: robe@sa-machinery.se

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan senast: 21-04-11 https://candidate.hr- manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143638&DepartmentId=18965
&SkipAdvertisement=true
Mer info

Om arbetsgivaren

Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige.Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN.

Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner.