Verkmästare, Enköping

Verkmästare, Enköping

Vi utökar verksamheten i Enköping och söker därför nya medarbetare till vårt härliga team. Är du en utpräglad lagspelare med sinne för kvalité och kundvård? Räds du inte en utmaning och finner utveckling stimulerande, gillar du att ta stort personligt ansvar och vara en del av ett utvecklande arbetslag? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en arbetande verkmästare för att komplettera vårt team i Enköping. Jobbet innebär ett stort personligt ansvar då du är vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att planera samt fördela inkommande arbetsuppgifter inom arbetslaget. Ta emot samtal från våra kunder och administrera arbetsorderna i vårt affärssystem. En viktig del i arbetet är att fungera som teknisk support åt både kunder och medarbetare. Du kommer även vara behjälplig med lastning/lossning av maskiner samt ansvara för att vår maskinförvaring hålls organiserad och i ordning, både praktiskt och systemmässigt.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med både verkstadschef och reservdelsansvarig på anläggningen, resor kan förekomma i tjänsten.

Bakgrund

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och BE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är serviceinriktad som person. Att du har ordning och reda och arbetar på ett organiserat sätt ser vi som en självklarhet. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbeta hos oss

Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, erbjuder sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, ange Verkmästare Enköping i ämnesraden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Tor-Björn Mattson, telefon 0761-391806. Sista ansökningsdagen är 31 maj. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.claas.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN. Fakta om Danish Agro Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.