Chaufför CE

Chaufför CE

Vi söker chaufförer med vana att köra. betongelement/golv/väggelement i Mälardalen. Dessa transporter utgår ifrån Enköping. Även andra transporter förekommer.

Vana att köra långtrailer på 18 m e meriterande.

Vi ser det nödvändigt att sökande bor i närområdet, Enköping/ Västerås

Arbetsbeskrivning
Du ska arbeta i enlighet med företagets policys och konsekvent försöka motsvara kundens krav och förväntningar om ett yrkesskickligt, kvalitets- och miljömässigt utfört arbete. Detta inbegriper bl.a. att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordon och utrustning som används i arbetet. I bilarna är det djur och rökfritt.

Chaufför med krankort är också av intresse då för att stötta vår kranavdelning vid toppar samt sjukdom. Krankort ses som meriterande. Kranar upp till ca 40 t/m.

Vagnparken anses som ny och bilar sällan över 5 år

I tjänsten har du mycket kontakt med kunder och deras transportledning.

Din profil
Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo samt vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Yrkeskompetensbevis (YKB) samt CE körkort är ett krav!Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande uppdrag.Vi ser dessutom att du har hunnit skaffa dig flerårig arbetslivserfarenhet. För arbetsuppgiften är lokalkännedom i Stockholmsregionen meriterande. Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska.

Information/ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid). Övernattning kan komma att ske.

Anställning from 1/5 2021.

Tillträde kan ev ske tidigare

Ansök genom ett mejl till Svensk.akeri.ab@telia.com CV och referenser.

Bo Widen 070-2610222
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (18 dagar kvar)