CHAUFFÖRER

CHAUFFÖRER

Svensk åkeri AB söker ytterligare 2 CE chaufförer.

1 person för tjänst i
Enköping.

1 person för körning med dragbil/kran. Övernattning på annan ort förekommer.

Chaufför CE. Vi söker chaufförer med vana att köra betongelement/golv/väggelement i Mälardalen. Dessa transporter utgår ifrån Enköping. Även andra långväga/fjärr transporter förekommer.

Vana att köra långtrailer på 18 m e meriterande.

Vi ser det nödvändigt att sökande bor i närområdet,
Enköping/ Västerås

Arbetsbeskrivning Du ska arbeta i enlighet med företagets policys och konsekvent försöka motsvara kundens krav och förväntningar om ett yrkesskickligt, kvalitets- och miljömässigt utfört arbete. Detta inbegriper bl.a. att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordon och utrustning som används i arbetet. I bilarna är det djur och rökfritt.

Vagnparken anses som modern och bilar sällan över 4 år. Nya bilar är på ingång

I tjänsten har du mycket kontakt med kunder och deras transportledning.

Din profil Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo samt vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Yrkeskompetensbevis (YKB) samt CE körkort är ett krav! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande uppdrag. Vi ser dessutom att du har hunnit skaffa dig flerårig arbetslivserfarenhet. För arbetsuppgiften är lokalkännedom i Stockholmsregionen meriterande. Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska.

Information/ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid).
Övernattning kan komma att ske.

Anställning 1/1-23
Tillträde kan ske tidigare
Ansök genom ett mejl till Info@svenskakeri.se CV och referenser.
Bo Widen 070-2610222
Mer info
Kontaktperson Bo Widen
Telefon +46702610222
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2023 (41 dagar kvar)