Säljare / Utesäljare till Sundolitt AB, Enköping

Säljare / Utesäljare till Sundolitt AB, Enköping

Vi satsar och söker nu en

Säljare / Fältsäljare

till Enköping, med ansvar för Mälardalen och norrut

Som fältsäljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot våra kunder, som består av återförsäljare och entreprenörer inom bygghandeln. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Distriktet sträcker sig från Mälardalen och norrut. Du bor i Enköping med nära omnejd där du har dina närmsta kollegor i vår nya anläggning. Vårt huvudkontor ligger i Vårgårda.

"Sundolitt är ett starkt och välkänt varumärke inom cellplastbranschen. Det är även ett stabilt och tryggt företag med ett härligt engagemang i hela bolaget."

Läs mer om vad Henrik har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sundolitt

Din profil

Vi vill att du har
dokumenterad säljerfarenhet av uppsökande försäljning inom byggbranschen och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi ser också att:
  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, ärförtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inomMicrosoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder

Vi står inför en
spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Kontakt och ansökan

Känner du igen dig i
ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Ulf Hammar 08-514 816
46 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB ingår i Sundekoncernen som är ett av Nordens ledande företag inom cellplastindustrin. Vi tillverkar isoleringsprodukter för bygg och anläggning samt olika förpackningslösningar åt industrin. I mer än 50 år har vi tillverkat och utvecklat polystyrenbaserade produkter i Vårgårda. Sedan 2019 har vi även tillverkning i Enköping där vi har en av Europas modernaste produktionsanläggningar för tillverkning av expanderad polystyren. Vi strävar hela tiden efter att utveckla framtidens isoleringslösningar. Totalt är vi 60 anställda och omsätter ca 350 MSEK. Det innebär att vi lastar ut ca 250 fullastade lastbilar i veckan med isolering till marknaden.

Sökord: teknisk säljare, teknisk försäljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning