Regionsäljare till Sundolitt AB, Mälardalen

Regionsäljare till Sundolitt AB, Mälardalen

Regionsäljare

Mälardalen, Norr

Vi söker dig som vill utveckla affärsmöjligheterna med såväl nya som befintliga kunder inom distriktet. Våra kunder är återförsäljarna inom bygghandeln samt byggentreprenörer. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt team, som består av personer inom sälj, konstruktion och produktion. Vi satsar nu på att sälja och marknadsföra Sundolitt Komplett. Detta innebär att kunderna kan få hjälp med en komplett grund med allt ifrån konstruktion till armering och golvvärme.

Tillsammans arbetar vi mot uppsatta mål, där kundanpassade isoleringslösningar och serviceåtagande ligger i fokus.

Distriktet omfattar Eskilstuna, Västerås, Enköping, Uppsala, Dalarna, Gävleborg (Gästrikland) och norrut. Resor till Norrland sker ca 2 ggr/ år. Tjänsten innebär ca 30 övernattningar/år.

"På Sundolitt jobbar man om man vill ha ett fritt och självständigt jobb men med full fokus på laget. Vi jobbar tätt ihop med alla funktioner och avdelningar men framförallt bildar våra utesäljare ett starkt team tillsammans med vår kund- och säljsupportsavdelning.

Jag som försäljningschef har en tät kontakt med säljteamet och ser mig mer som coach än chef. Mitt jobb är att ge våra ute- och innesäljare bästa förutsättningar för att sälja."
  • Ulf Berg, Sales Manager
Vi erbjuder
Ett stimulerande, självständigt och utmanande arbete i ett framgångsrikt företag. Vi är ett företag med en god kamratskap och lojalitet där vi alla arbetar målmedvetet och resultatinriktat. Du kommer att få en bra introduktion och utbildning i våra produkter samt erbjuds en tjänst med goda villkor.

Din profil
  • Du har erfarenhet från försäljning B2B
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du har B-körkort
Har du dessutom branschvana eller arbetar med likvärdiga produkter eller tjänster idag så är det en stor fördel. Det viktigaste är dock att du har de egenskaper, som gör dig till en framgångsrik säljare på distriktet.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på mobilnummer 070-296 96 91 Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!