Agil Teamledare

Agil Teamledare

För ett längre uppdrag där du blir anställd som konsult hos oss på SJR IT söker vi dig som har erfarenhet av att leda agila team. Arbetet består av att leda arbetet inom webbutveckling eller utveckling av mobila applikationer med inriktning på portallösningar. Teamet består av sex medarbetare och kännetecknas av en systemutveckling med initiativrikedom, flexibilitet och en drivkraft för att arbeta med förbättringar utifrån slutkundens behov.

I rollen som teamledare kommer du att vara engagerad och driven i att coacha, stödja och fungera som bollplank för dina kollegor i teamet. Du är självständig, flexibel och lösningsorienterad.

Du kommer att:
 • Leda arbetet att analysera och genomföra vidareutveckling av befintliga system
 • Leda arbetet att designa och utveckla/implementera nya systemlösningar
 • Leda arbetet att ta fram Road Map
 • Leda arbetet att ta fram systemskisser/arkitektur
 • Leda teamets planerings och uppföljningsarbete
 • Ta fram budget och beställningsunderlag
 • Delta i arbetet med analyser, utredningar och implementationer av mjukvara
 • Agera i rollen som Change koordinator & Teknisk produktföreträdare
 • Etablera förvaltningsorganisation för nyutvecklade system
 • Effektivisera arbetssätt och verktyg för att möjliggöra kontinuerliga leveranser; DevOps
Du behöver ha:
 • Breda och djupa kunskaper inom systemutveckling
 • Relevant akademisk examen samt mångårig erfarenhet inom systemutveckling
 • Minst tre års erfarenhet av att leda team inom systemutveckling och/eller systemförvaltning varav ett par år enligt agila arbetsmetoder
 • Ett par års erfarenhet av molntjänstlösningar
 • God kommunikationsförmåga både i svenska och engelska
Ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Christine Stamfeldt på 070 4715916. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-03-02.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Agil Teamledare
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.