Driven transportledare sökes till växande familjeföretag

Driven transportledare sökes till växande familjeföretag

Vi fortsätter att växa, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en transportledare som vill vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och som vill bli en del av en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap!

Om tjänsten


Som transportledare blir du en del av ett team som arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar för våra kunder och chaufförer.

Du arbetar aktivt och målmedvetet för att lösa våra kunders behov och för att optimera varje rutt. Du är en energisk och driven person, och du har god kontakt med dina samarbetspartners inom branschen för att lösa ditt uppdrag. För dig är det en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning!

Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer i ett stundtals högt tempo samt utför administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är en är social och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och prestigelös.

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning. Har du erfarenhet av och kunskap om Opter, ABAX och TransPA är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Sista ansökningsdag 12 december

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi har gjort ett aktivt mediaval och undanber oss kontakt från annonssäljare.
Mer info
Kontaktperson Mikael Rexhall
Telefon 0706415521
Email Mejla Mikael Rexhall
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.westerlundsakeri.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S-E Westerlunds Åkeri AB är ett fristående transportsäljande åkeri i Enköping, med Mälardalen som huvudsakligt arbetsfält. Våra transporter består till största delen av pallgods, såsom gips, marksten, stallströprodukter och biobränsle, med leveranser till såväl företag som privatkunder. Flera av våra bilar är utrustade med påhängstruck för att kunna serva våra kunder på bästa sätt.