C- och CE-förare sökes till växande familjeföretag i Enköping

C- och CE-förare sökes till växande familjeföretag i Enköping

S-E Westerlunds Åkeri AB är ett fristående transportsäljande åkeri i Enköping, med Mälardalen som huvudsakligt arbetsfält. Våra transporter består till största delen av pallgods, såsom gips, marksten, stallströprodukter och biobränsle, med leveranser till såväl företag som privatkunder. Flera av våra bilar är utrustade med påhängstruck för att kunna serva våra kunder på bästa sätt.

Vi fortsätter att växa, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en förare som vill vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Vi söker dig som är självgående och utåtriktad, drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och som vill bli en del av en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap! Se gärna vår hemsida www.westerlundsakeri.se

Du kommer att köra en av våra 25,25-bilar med påhängstruck (bilen på bilden), dagtid vardagar med utgångspunkt från Enköping där vi har vårt kontor och lager. Svenska i tal och skrift är väldigt viktigt eftersom du har omfattande kundkontakter. CE-kort, YKB och truckkort krävs för tjänsten. Vi tillämpar avtalsenlig lön under provanställning, därefter individuell lönesättning.

Under sommaren söker vi även en förare med C-kort för distribution inom Mälardalen.

Skicka in en ansökan, bifoga CV och personligt brev då kontaktar vi dig! Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi gör löpande urval och intervjuer.
Mer info
Kontaktperson Mikael Rexhall
Telefon 0706415521
Email Mejla Mikael Rexhall
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.westerlundsakeri.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)