Social 1:st line-tekniker till välkänd myndighet i Enköping!

Social 1:st line-tekniker till välkänd myndighet i Enköping!

Är du en utåtriktad och pedagogisk person med ett intresse för IT och teknik? Vill du gå mot en supporttjänst inom IT med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan det här vara jobbet för dig!

Beskrivning

Nu är vi på Perido på jakt efter 1:st line-tekniker till vår kund, en välkänd myndighet i Enköping. Det här är en junior tjänst med goda utvecklingsmöjligheter längre fram!

I rollen som 1:st line-tekniker kommer du inledningsvis att hantera enklare ärenden, som till exempel att installera datorer och fixa skrivare som krånglar. Det är därför inget krav att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen – det viktigaste är att du är en social och pedagogisk person med ett intresse för IT och teknik. När du sedan har blivit varm i kläderna och är redo för nästa steg finns goda möjligheter till utveckling.

Du arbetar i ett team tillsammans med kollegor och kommer att ha mycket kontakt med olika användare. För att du ska trivas i den här rollen är det därför viktigt att du som söker är en öppen person som trivs med att hjälpa människor. Du är serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Är det dig vi behöver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Grundläggande kunskaper inom IT/support
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning
Meriterande
  • Erfarenhet av IT-support
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 26 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30321 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se