Truckreparatör sökes till Olema Truckspecialisten

Truckreparatör sökes till Olema Truckspecialisten

Olema Truckspecialisten AB bildades januari 1992. Idag är vi Generalagent för CAT Lift Truck i Sverige.
Olema Truckspecialisten AB har idag 30 anställda med kontor i Norrköping och Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar samt tillhandahålla reservdelar till dessa. Hos oss hittar du även sidlastare och kombitruckar.
Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige. Olemas ryggrad är Serviceorganisationen med välutbildade servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder. www.olema.se


Servicetekniker/Truckreparatör:
Olema Truckspecialisten AB söker en etablerad servicetekniker för att förstärka vår arbetsstyrka i Enköping/Uppsala med omnejd.
Vill du arbeta med ett av marknadens största truck märken, CAT och ha ett fritt arbete där du tar hand om våra Kunder på fältet under eget ansvar?
Du bör ha branschvana, vara självgående och ett stort mått av vilja att göra dina kunder nöjda.

Denna tjänst innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People, för att bli inhyrd på uppdrag av Olema Truckspecialisten AB.

Din bakgrund:
Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande i botten från El teknisk-, Fordonsteknisk- eller Maskinteknisk linje. Kunskaper i hydraulik, inom likström och växelström och kunskaper om dieseldrivna fordon är meriterande, men inget krav. Du har minst körkort med B-behörighet.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som truckreparatör kommer du att självständigt utföra felsökningar, service och reparationer av kundens truckar. Du ansvarar för att kundens truckar fungerar enligt deras krav. Visst administrativt arbete kan förekomma.

Din personlighet:
Du jobbar/har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och vill ha ett omväxlande arbete. Du är van att arbeta nära Kunden. Eftersom arbetet sker på plats hos Kunden och du som servicetekniker har löpande kontakt med dem så ställer vi höga krav på din förmåga att jobba under eget ansvar och förvalta den goda relation som finns idag.

För mer information om tjänsten besvaras frågor via mejl. Mejladress: shannen.foley@pemapeople.se

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan..

Varmt välkommen med din ansökan.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!