Orresta Dörr AB söker maskinoperatör

Orresta Dörr AB söker maskinoperatör

Orresta Dörr AB söker medarbetare som uppskattar ett varierat arbete och som är intresserade av att arbeta med trä. Låter det som ett jobb för dig? Sök tjänsten som maskinoperatör redan idag.

Vem söker vi?
För att trivas i arbetet är det viktigt att du uppskattar att samarbeta med andra och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är nyfiken och kan tänka dig att stötta olika delar i produktionen. Vi tror att du är tekniskt intresserad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin är meriterande.

Vi önskar att du
  • har erfarenhet som maskinoperatör i cnc-styrda maskiner
  • behärskar ritningsläsning och mätteknik
  • har goda kunskaper i svenska- tal och skrift
  • har B-körkort
  • har truckkort för ledstaplare (A2)
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Kärsta

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
I den här rekryteringen har Lernia Bemanning AB hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Orresta Dörr AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Sundell på telefonnummer: 072-254 15 28 . Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-10-09.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orresta Dörr AB fortsätter att växa och behöver stärka upp sitt team till fabriken i Kärsta. Där har du möjlighet att få vara en del av ett anrikt företag som satsar och utvecklas. Orresta Dörr AB är en del i en framgångsrik koncern då man sedan 2003 ägs av Daloc med sitt huvudkontor i Töreboda. Orresta Dörr AB ligger i Kärsta, ca 2 mil från Enköping. Här har fabriken funnits i över 100 år.

Vi arbetar idag flödesorienterat med flera automatiserade bearbetningsmaskiner och med stort fokus på kvalité. Orresta Dörr AB tillverkar klassade designade trädörrar och partier inom brand och ljud. Arbetsuppgifterna innebär bland annat maskinbearbetning i små serier, lackering samt montering och man arbetar dagtid.