Resande teknisk driftsättare & installatör, Sverige

Resande teknisk driftsättare & installatör, Sverige

Resande teknisk driftsättare & installatör till OneCo Networks AB avdelning Defence

Låter det intressant?

Vi söker nu en "hybrid" dvs en resande teknisk driftsättare & installatör till OneCo Networks, avdelning Defence.

Ska man summera vad denna tjänst innebär så är det:

"Mastklättrande installatör som fixar 150 hotellnätter per år och lokalt driftsätter sina egna installationer".

Du har ett sinne för teknik och har i tidigare roller lokalt driftsatt/konfigurerat kommunikationsutrustning. Du ska se dig själv som en lösningsinriktad installatör med ett sinne för kvalité. Installationen får hellre ta lite längre tid och bli "fläckfri" då alla installationer godkänns via fysisk besiktning tillsammans med slutkund.

Ingen dag är den andra lik och vår arbetsplats är Sverige.

Ena dagen installerar du kablage, monterar routrar, switchar, klämmer diverse olika kontakter, monterar radiolänkutrustning osv.

Nästa dag installerar du 48 volts kraft. Det är inte heller ovanligt att kraft installeras "avbrottsfritt". I denna tjänst kan du inte vara höjdrädd och din fysik bör vara god för vi monterar antenner samt fäste på 50-600kg i torn eller mast på cirka 30-60 meters höjd.

Arbetet är väldigt varierande och du kommer att ställas inför nya utmaningar varje dag.

Vi arbetar i tvåmannateam och det är frihet under ansvar som gäller. Teamen jobbar antingen måndag-torsdag och då är du ledig fredag, lördag och söndag eller också arbetar du 8 dagar i sträck, måndag till måndag med efterföljande 6 dagars ledighet.

På OneCo får du vara en del av en avdelning som förespråkar "teamkänsla" som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll. Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i.

Vi har kollektivavtal Telekomavtalet för våra anställda på affärsområdet Telekom/Defence. Goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Som anställd på OneCo får du 25 semesterdagar /år.

Har du den bakgrund som krävs?

Du har kanske en bakgrund inom den mobila sektorn där du arbetat som mastklättrande tekniker där du även driftsatt radiolänkutrustningen. Eller du kanske arbetat som IT-tekniker eller inom IoT (Internet of Things) där driftsättning/konfigurering av transmissionsutrustning är vanligt förekommande bland dina arbetsuppgifter.

Du har erfarenhet av elinstallationer och installation i allmänhet.

Är det här du?

Du som person är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment.

Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl OneCo.

Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom OneCo som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta.

Arbetssökande är däremot välkomna att maila frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Dagtid, nattarbete vid avbrott kan förekomma

Placeringsort: hemgaragering

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B Körkort krävs

Medborgarskap: svensk medborgare då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.

Mastintyg: Ej höjdrädd, god fysik

Sökord: FTN, Försvarets telenät, FMTIS, Försvarsmakten, Försvarets MaterielVerk, FMV, Installationstekniker, installatör, montör, servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, driftsättare, drifttekniker, systemtekniker, nätverkstekniker, It-tekniker, konfigureringstekniker
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av OneCo Networks AB
Hemsida http://www.oneco.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)