Säljare Skoda

Säljare Skoda

Vi söker människor som gillar människor och utomordentligt bra service!

Škoda har lagt in ytterligare en växel och vill öka sina marknadsandelar till nya nivåer och vi behöver därför stärka vårat säljteam på Möller Bil Enköping med ännu en lagkamrat!
Har du bakgrund inom försäljning och drivs av att leverera med hög kvalitet och stort engagemang så kanske det är dig vi söker?


Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av braschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Enköping. Under 2021 lanseras flertalet nya och elektrifierade modeller så som exempelvis Skoda ENYAQ, en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Škoda.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Skoda kommer du arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med övriga i säljteamet samt ansvarar för informationsmaterial i försäljningshallen. Du arbetar hela tiden med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med starkt växande varumärke
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat. Meriterande är erfarenhet och intresse från bilbranschen och de märken vi representerar
  • Dator- och systemvana
Teamet är viktigt

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. För att tycka jobbet är kul tror vi att du som söker har någon form av bilintresse för att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. Det är en stor fördel om du är väl insatt i marknaden för att kunna arbeta målinriktat med en tydlig strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du har daglig kontakt med människor, både kunder och medarbetare, och därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ.

I Enköping är vi ett tajt försäljningsteam som består av 4st säljare och en försäljningschef. Därför är det extra viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa en kollega när det behövs.

Är du intresserad eller känner någon som du tror är rätt person? För mer information kontakta Försäljningschef Joakim Benzeriane. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-28. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till teamet på Möller Bil Enköping!

Möller Bil Enköping ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)