Fordonstekniker Möller Bil Enköping

Fordonstekniker Möller Bil Enköping

Vi söker en fordonstekniker som vill arbeta med varumärken som efterfrågar hög kvalitet och skärpa.

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

Som fordonstekniker hos oss med huvudinriktning på aggregatjobb motor/växellåda så arbetar du med felsökningar/ställa diagnos på fel, åtgärda samt funktionskontroll efter utförd reparation. I rollen som fordonstekniker förekommer även arbete med förebyggande service och underhållsarbeten på personbilar för de varumärken vi representerar.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning
  • God dator- och systemvana
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som fordonstekniker, meriterande om du har erfarenhet från de varumärken vi representerar
Vi söker dig

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse med en utpräglad känsla för god service till våra kunder. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket innebär att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska men även ha goda kunskper i engelska. Din personliga egenskaper är viktiga för att teamet ska fungera och du behöver alltid ha en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt. Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta platschef Stefan Jansson 0171-855 07. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2021-05-16. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Välkommen till Möller Bil!
Möller Bil Enköping ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.