Vår verksamhet
Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och tumörsjukdomar. Vi har specialistsjuksköterskor med egna mottagningar för bl.a. patienter med diabetes och hjärtsjukdomar. Sedan våren 2013 är Medicinmottagningen HBTQ-certifierad.

Ditt uppdrag
Du har ansvar för både medicinmottagningens patienter och de som är inneliggande på någon av våra medicinavdelningar eller är anslutna till den lasarettsanslutna hemsjukvården (LAH), specialiserad hemsjukvård inom områdena palliativ och medicinsk vård. Du deltar i flera team som är kopplade till mottagningen eller avdelningarna som diabetes-, hjärt- och stroketeam samt hemsjukvårdsteamet. I tjänsten ingår att handleda och undervisa både patienter och personal, enskilt och i grupp. Du kommer också att vara delaktig i lasarettets hälsofrämjande arbete samt övergripande nutritionsarbete. Organisatoriskt ligger tjänsten under medicinmottagningen, men arbetsfältet är hela medicinskt centrum varav 25 % inom lasarettsansluten hemsjukvård (LAH).

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Arbete från liknande verksamhet ser vi som meriterande. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Du är en duktig handledare som trivs med att undervisa och handleda andra samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Tillsvidare, heltid, tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Catharina Landstedt, avdelningschef medicinmottagningen 0171-41 81 84
Facklig företrädare för Naturvetarna nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Om arbetsgivaren

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.