Arbetsledare inom markentreprenad till Lappset

Arbetsledare inom markentreprenad till Lappset

Lappset Sweden säljer lekplats-, park- och träningsutrustning, som vi även monterar för våra kunder. Vi söker dig, markkunniga och ansvarsfulla person som vill anta nyckelrollen att driva och leda våra markprojekt. På Lappset lägger vi vikt vid goda värderingar och teamkänsla, vi fäster därför stor vikt vid din personlighet. I gengäld ges möjligheten att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag med produkter som skapar glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet!

I rollen som arbetsledare för PlayCare, vår avdelning för eftermarknadsservice, ansvarar du för att driva och leda våra monterings-, underhålls-, och markarbeten framåt. Du kommer driva projekt som utförs av såväl egen monteringsgrupp som underentreprenörer. Tillsammans med monteringsansvarigt ansvar du för produktion och samordning av arbeten, du bistår med hjälp vid anbud och kalkylering. Du ansvarar för att tidsplaner och utförande möter våra kunders önskemål.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom markentreprenad, du ska helst ha monterat lekplatser tidigare och vara bekant med standarden. För att trivas i rollen tycker du om att leda och skapa resultat i högt tempo tillsammans med ett team. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang, ansvarstagande och drivkraft. Eftersom vi ofta har flera projekt igång samtidigt är det viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Arbetsbeskrivning

En stor del av PlayCares arbetsuppgifter innebär montering av lek-, park och träningsprodukter utomhus, utifrån givna ritningar och anvisningar. PlayCare är delaktiga i hela den process som en ny lekplats från grunden innebär, från första skruvdragning till färdigställd lekplats. Därutöver utför vi även underhåll av lekplatser, besiktningar samt renoverar slitna lekplatser.

Är det du?

Vi söker en arbetsledare för vårt PlayCare-avdelning. Du har givetvis B-körkort, kan det här med markentreprenad och att räkna på jobb, dvs kalkylarbete. Du gillar även frisk luft och tycker om att vara utomhus. Du vill hjälpa oss att växa och utvecklas på marksidan.

Lappset har sitt huvudkontor i Enköping, 8 mil nordväst om Stockholm och det är härifrån du utgår. Tjänsten kommer innebära resor, främst inom Mälardalsregionen där PlayCare har flest projekt. Men då Lappset har projekt över hela landet, främst via underentreprenörer, kan även längre resor med övernattning förekomma.

Tillträde snarast.
Sista ansökningsdag 16 mars 2020.
Vänligen ansök med CV och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Lappset Sweden
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lappset.se
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Lappset Group, vårt moderbolag

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av lekplats- sport- och parkutrustning. I vårt produktutbud finns aktivitetsutrustning för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer.
Våra lekplatser, utegym, seniorgym och parkourprodukter skapar glädje för miljoner människor i fler än 50 länder. Tillverkningen av parkutrustning sker i Enköping, där även Lappset Swedens har sitt kontor. Moderbolaget Lappset Group ligger i Rovaniemi, vid polcirkeln i Finland.