Sommarvikarier till KGK Logistikcenter, Enköping

Sommarvikarier till KGK Logistikcenter, Enköping

Gör som Gustav. Han började som sommarjobbade på KGK:s logistikcenter i Enköping redan sommaren 2013.
Efter några års studier kom Gustav tillbaka till oss 2018, och har nu arbetat och studerat i olika perioder.
Sedan hösten 2019 är Gustav fast anställd på vårt Logistikcenter.

Är du en positiv och engagerad person med god laganda och som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete, då kan du vara den vi söker!

KGK erbjuder dig ett roligt sommarjobb med ett stort ansvar för att flödet på lagret fungerar väl, på en trevlig arbetsplats med mycket spännande teknik!

Arbetsuppgifterna består bland annat av
  • Mottagning av inleveranser
  • Plock från lagret
  • Packning av varor
  • Sortering och utlämning av gods
För att vara aktuell som sommarvikarie är det ett krav att du är över 18 år. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö. Har du erfarenhet av att köra truck och har truck-kort är det ett stort plus.

Vi söker dig som
  • har gymnasieutbildning och viss datavana
  • är ansvarsfull och ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda
  • passar tider
  • har god fysik och är inte rädd för att ta i
  • är flexibel, anpassningsbar och van vid att arbeta under press
  • behärskar svenska i både tal och skrift
En förutsättning att du kan jobba hela juni, juli och augusti utan semesteravbrott. Vi vet inte idag hur det kommer att se ut och vilka veckor vi kan erbjuda, men i april vet vi hur det ser ut.

KGK arbetar med förskjuten arbetstid mellan 06.00-20.00. Du behöver alltså ha möjlighet att ha en flexibel inställning till arbetstidernas upplägg, samt kunna ta dig till och från arbetsplatsen oavsett arbetstid. Eftersom vi har eget gym har du möjlighet att använda detta i samband med arbetstiden - antingen innan du börjar eller när du avslutat din arbetsdag.

Vi har sedan några år tillbaka oanmälda drog- och alkoholtester på lagret.

OMFATTNING: Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 29 mars 2021

PLACERINGSORT: Enköping

Sök tjänsten, se nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.