Sommarvikarier till KGK Logistikcenter, Enköping

Sommarvikarier till KGK Logistikcenter, Enköping

KGK söker sommarvikarier till sitt logistikcenter i Enköping!

Gör som Sara. Hon sommarjobbade på KGK:s logistikcenter i Enköping sommaren 2015. Efter ett förlängt vikariat är hon numera fast anställd och har dessutom blivit vald till huvudskyddsombud.

"Förutom att jag nu får lära mig om arbetsmiljöfrågor så är kollegorna det bästa med jobbet. Och jag gillar att KGK är ett drivet företag som vill framåt."

Är du en positiv och engagerad person med god laganda och som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete, då kan du vara den vi söker!

KGK erbjuder dig ett roligt sommarjobb med ett stort ansvar för att flödet på lagret fungerar väl, på en trevlig arbetsplats med mycket spännande teknik!

Arbetsuppgifterna består bland annat av
  • Mottagning av inleveranser
  • Plock från lagret
  • Packning av varor
  • Sortering och utlämning av gods
För att vara aktuell som sommarvikarie är det ett krav att du är över 18 år. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö. Har du erfarenhet av att köra truck och har truck-kort är det ett stort plus.

Vi söker dig som
  • har gymnasieutbildning och viss datavana
  • är ansvarsfull och ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda
  • passar tider
  • har god fysik och är inte rädd för att ta i
  • är flexibel, anpassningsbar och van vid att arbeta under press
  • behärskar svenska i både tal och skrift
Vikariatet kommer att sträcka sig över hela sommaren. Det är alltså en förutsättning att du kan jobba hela juni, juli och augusti utan semesteravbrott.

KGK arbetar med förskjuten arbetstid mellan 07.00-20.00. Du behöver alltså ha möjlighet att ha en flexibel inställning till arbetstidernas upplägg, samt kunna ta dig till och från arbetsplatsen oavsett arbetstid.

OMFATTNING: Heltid

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 3 april 2019

PLACERINGSORT: Enköping

Sök tjänsten, se nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 3 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster in omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.