Vi söker nu ytterligare medarbetare!

Uthyrare
Arbetet innebär att hyra ut och ta emot maskiner och material till och från våra kunder samt enklare försäljning i vår butik. Du kommer vara kundens rådgivare vid val av maskin både via telefon och i uthyrningsbutiken. Ditt arbete sker alltså i främsta linjen; du möter kunder, ger råd om lämplig utrustning, skriver order m.m. Vi har många kunder och en stor maskinpark vilket gör att tempot är högt. Det är viktigt att du har hög social kompetens och att du är flexibel som person.

Vi söker dig som...
Gillar varierande arbetsuppgifter och är handlingskraftig. Det krävs att du är engagerad och gillar högt tempo med god förmåga att prioritera. Du är bra på att analysera ett kundproblem och att föreslå en god lösning, du är en serviceinriktad och social person. Att vara prestigelös är en förutsättning för att lyckas hos oss då vi arbetar nära tillsammans och hjälps åt där det mest behövs.

Varaktighet, förmåner & Lön...
Fast lön.
Personalhyra av maskiner.
Friskvårdsbidrag.
Tillträde snarast och enl ök.
Provanställning 6mån tillämpas.

Tidigare erfarenhet av maskinuthyrning eller liknande tjänst är meriterande.

ÅRETS FÖRETAGARE I ENKÖPING 2021!
Josefssons Maskinuthyrning AB är ett väletablerat familjeföretag som har funnits i sin nuvarande form sedan 1991. Vi finns i fräscha lokaler på Kaptensgatan 13 i Enköping. Vi hyr ut det mesta till våra kunders byggen, allt från små elverktyg till Liftar, Grävmaskiner & mycket mer. Våra kunder är såväl stora byggföretag som mindre enmansföretag.
Självklart hyr vi även ut till privatpersoner.

Vi utgår från vår depå i Enköping men våra kunder finns i hela Mälardalen. Vi är ett företag som sätter höga krav på oss själva när det gäller att ge våra kunder en hög servicegrad, god kunskap och korta leveranstider. Vid vår depå i Enköping har vi en egen, välsorterad järnhandel, med stort sortiment av skruv, mutter och andra tillbehör. I vår moderna verkstad arbetar våra mekaniker med att serva och reparera, både våra egna maskiner och externa kundmaskiner. Vi erbjuder även olika typer av utbildningar i samarbete med några väl valda samarbetspartners. Utbildningarna hålls i huvudsak i våra lokaler på Kaptensgatan 13 men kan i vissa kundspecifika fall även hållas på plats hos kunden.

Är du intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan omgående.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan skickas till mail:
Joakim@joshyr.se Kontaktperson: Joakim Benzeriane - 0171-658112
Mer info
Kontaktperson Joakim Benzeriane
Telefon 0171-658112
Område Enköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (51 dagar kvar)