CE-chaufför med ADR till Enköping!

CE-chaufför med ADR till Enköping!

Om jobbet:

Här kommer du kommer få köra gasflaskor med bil och släp till återförsäljare av gasol. Här har vi olika typer av tjänster; fjärr, distribution och rangering. När du söker denna annons kan du komma att bli aktuell till någon av dessa tre områden. Med hjälp av medhavd påhängs-truck och enklare handlossning levererar du din last till kunderna.

Gällande tjänsten där du får jobba med rangering, så kommer du åka upp till Kunden och lastar upp för respektive chaufför som sedan kommer köra ut godset. Du kommer lasta upp gods som är gasflaskor i burar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ADR grund men som också har CE-behörighet, som har haft din CE-behörighet i minst 3 år. Här söker vi dig med erfarenhet av CE-körning och har ett bra säkerhetstänk då man arbetar med gasflaskor och farligt gods. Vi hoppas att du är initiativtagande och vill arbeta flexibelt.

Arbetstider:

Beroende på tjänst. Dag/kväll/natt, varierade arbetstider.

Krav:
  • CE-behörighet
  • Haft din CE-behörighet i minst 3 år
  • ADR Grund
Meriterande:
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet av körning med farligt gods
Tillsättning:

Omgående.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.