Maskinoperatörer sökes omgående till Västerås

Maskinoperatörer sökes omgående till Västerås

Vi söker nu flertal maskinoperatörer för direkt anställning hos vår kund i Västerås.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för produktion och förbättringsarbete? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som maskinoperatör.

Vår kund arbetar med självledarskap som grund för hela organisationen. Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor får stort ansvar att forma hur ni löser uppdraget och hur ni når dina och hela gruppens resultat och måluppfyllelse. Självledarskapet ger dig möjlighet att vara ditt bästa jag och använda och utveckla dina styrkor.

Arbetstiderna är generellt 12 timmars skift, och man jobbar i snitt 13,5 skift per månad. I regel jobbar man 2 skift, ledigt 1 dag, 2 skift, för sedan vara ledig i 5 dagar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i produktion består av att köra och övervaka maskiner, truckkörning samt sköta underhåll av maskinparken. På arbetsplatsen lagar vi trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning förekomma.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar och du kommer att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Om dig

Vi söker dig som har en positiv inställning, är flexibel och initiativtagande och samt har lätt att samverka med andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri. Vi ser gärna att du har god fysik, är positiv, konstruktiv och har förmågan att arbeta strukturerat.

Din profil

Vi söker dig som har:
 • Gymnasial utbildning
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Meriterande
 • Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete
 • Truckkort A1-4, B1
 • Truckvana
  Om oss

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Enköping
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 29 juni 2022 (33 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent