CNC-operatör

CNC-operatör

IMS Maskinteknik AB är ett företag som utför mycket avancerad maskinbearbetning för svensk industri. Företaget grundes 1976 och ingår sedan
2013 i Storskogen koncernen. Vi utför i första hand legotillverkning av prototyper samt små serier inom området skärande bearbetning, grovplåtslageri, montering och svetsning. De senaste åren har vi haft en stark tillväxt och i samband med det investerat kraftigt i underhåll och nya maskiner.

Arbetsuppgifter

Som fräsoperatör ska du kunna lyfta av och ställa bitar självständigt, samt programmera maskinen för att bearbeta enligt ritning. Önskvärt är om du har erfarenhet från Heidenhain programmering och CAM-beredning.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå i botten och förståelse och känsla för struktur, kvalité, ordning och reda. Du har erfarenhet från medeltung mekanisk industri, du ska kunna läsa ritningar och ha god datavana. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som flexibel, serviceinriktad och att du sätter kunden i fokus. Du är van att ta egna initiativ och lösa problem.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Björn Abrahamsson
Email Mejla Björn Abrahamsson
Område Enköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (27 dagar kvar)