Fordonstekniker

Fordonstekniker

Om rollen

Nu söker vi en fordonstekniker till vårt gäng i Enköping. Som fordonstekniker arbetar du med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Vår verkstad består idag av 5 medarbetare som arbetar med både person- och transportbilar inom märkena Mercedes-Benz, Nissan och Citroën.

Som fordonstekniker levererar du ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Du erhåller tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning samt ett par års erfarenhet av yrket. Vidare har du kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Kobra och/eller tidigare har arbetat med något utav våra bilmärken. Som person är du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Ahde
Telefon 070-178 88 53
Område Enköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.