Junior låssmed till känt företag

Junior låssmed till känt företag

Är du en händig person som gillar att arbeta både händigt och med att ge service till andra? Har du inställningen, "Det jag inte kan lär jag mig!" Om ja, då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som junior låssmed kommer du att få all upplärning på plats. Du kommer att få handledning av en senior kollega tills du känner dig varm i kläderna. Arbetet är varierande och kan vara snabbare servicejobb i form av enklare låsbyten hos privatpersoner så som längre och mer komplexa installationer i form av nybyggnationer av kontor eller fastigheter. När du känner dig redo kommer du att få lära dig att installera passagesystem vilket kräver mer kunskap kring el och automatik. Här söker vi dig som är redo för en utvecklande bransch och som nu är taggad på en ny utmaning! Sök redan idag, urval sker löpande.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk intresserad och händig
  • Svenska och engelska kunskaper
  • Fri från belastningsregistret
  • Körkort- B
Det är starkt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som är relevant, allt från låssmed till fastighetstekniker mm.

Din personlighet är det vi lägger störst vikt på. Vi söker dig som är driven och intresserad utav att lära sig nya saker. Social och kommunikativ och ansvarstagande är tre ord du bör känna igen dig i!

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07-16
Lön: Fast
Ort: Enköping
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Enköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härlig medarbetare till butiken i Enköping. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.