Revisor/revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision

Revisor/revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision

Nu söker Folkesson i Enköping en revisor eller revisorsassistent som gillar att skapa goda kundrelationer och trivs med att jobba nära kunden.

Om tjänsten
I rollen som revisor/revisorsassistent kommer du att revidera kundernas räkenskaper, förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Du arbetar även med bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du jobbar aktivt tillsammans med kollegor för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Arbetet sker både på kontoren i Enköping och Uppsala och ibland ute hos kund.

Om dig
Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning och revision. Du kan vara auktoriserad revisor, nyexaminerad från högskola/universitet eller något däremellan. Rollen kommer att anpassas utifrån din erfarenhet.

Vi söker en prestigelös, självgående, hjälpsam och glad person som har lätt för att samarbeta. Du ska kunna skapa och vårda goda relationer med våra kunder vilket är centralt i vårt sätt att arbeta. Du är noggrann och strukturerad och har en helhetssyn på arbetsprocessen. Du tar för dig och vågar ta ansvar. Har du vana att arbeta mot uppsatta deadlines och med digitaliserade processer, ser vi det som en fördel.

Om Folkesson
Folkesson är en fristående regional byrå. Vi utvecklar företag genom att ge råd, revision och ekonomitjänster med hög kvalitet, individuellt anpassade till kundernas behov. Byrån har idag 50 medarbetare med kontor i Uppsala, Tierp och Enköping. Folkesson är en stark partner till företag och organisationer - tillräckligt stor för att ha bred och djup kompetens - tillräckligt liten för att vara personlig och flexibel. Hos oss är det lätt att vara med och påverka och beslutsvägarna är korta. Vår mission är att göra skillnad för våra kunder och som kvalificerade rådgivare gör vi just det, varje dag. Med hjälp av både hjärna och hjärta är vi länken mellan människor och siffror. Läs mer på folkessonab.se.

Om anställningen
Folkesson har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och har start så snart vi hittar rätt kandidat. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Ansök genom att klicka på knappen "Ansök", bifoga CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan senast den 22 april.

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är testerna personlighetstesterna MAP och Matrigma som skickas till din mail.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Är du aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Enköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.