Store Manager till nyetablerad i Enköping

Store Manager till nyetablerad i Enköping

Inom Flügger har vi mycket att vara stolta över, inte minst våra djupa rötter, kvalitetsprodukter, duktiga medarbetare och vår lojala kundbas. I juni lanserades vår nya strategi, Going Green där ökat fokus på hållbarhet spelar en betydande roll för att vi skall nå våra mål.

Vi vill skapa ett grönare Flügger och fram emot år 2030 är det vår ambition att ha CO2 neutral produktion genom att använda 75% återvunnen plast i våra emballage och producera 100% hållbar färg.

Team, Time & Trust

Flügger är på en spännande resa och i full gång för att vidareutveckla både B2B och B2C service- och försäljningsaktiviteter. En resa som innebär större kund- och försäljningsansvar lokalt i butikerna. Ambitionen är att komma närmare kunden och därigenom öka servicenivån och skapa ännu bättre kundupplevelser. Resan har bara börjat och de milda vindarna av förändring kommer att vara en konstant faktor under de kommande åren. Om du trivs i ett jobb med stor handlingsfrihet och utrymme för personligt inflytande, kan det vara dig vi letar efter.

Tag med på resan

Som butikschef på Flügger har du fullt ansvar och därmed avgörande inflytande på försäljningssiffror, budget, rapportering och personal. Butiken i Enköping är i första hand en butik som servar professionella kunder men där vi även välkomnar privatkunder. Du ansvarar för butikens egen portfölj av B2B-kunder, som du måste driva och utveckla själv. Du tar ledningen och drivs av att skapa resultat med dina anställda. En viktig del av din vardag är därför att motivera, coacha och utveckla dem så att de presterar som bäst. Med hänvisning till regionchefen Ninni Lundqvist kommer du att ingå i en ledningsgrupp med 19 butikschefer i samma region som bl.a. träffas kvartalsvis och dagligen kan använda varandra för sparring och utbyte av "bästa praxis". I samarbete med Ninni sätter du de övergripande målen för butiken. Du kommer att ha fria händer för att utöva säljledningen som ger de bästa kundupplevelserna och försäljningsresultaten i din butik.

Dina uppgifter är också:
  • Ansvar för marknadsföringsaktiviteter i det lokala området.
  • Planering, implementering och uppföljning av egna kunder inkl. uppsökande försäljningsarbete
  • Identifiera behov och ge råd till B2B- och B2C-kunder
  • Offert, förhandling och stängning av order
  • Rapportering till och sparring med din regionchef, bl.a. återinsatser och marknadsföringsaktiviteter.
Din palett

Du har flera års relevant erfarenhet av ledning samt förmåga och önskan att motivera och ta ansvar för målinriktad medarbetarutveckling. Det förväntas att du har en gedigen affärsförståelse och är van att arbeta med daglig målhantering och koncept. Lika viktigt är att du har djupgående kunskaper om detaljhandeln och kan dokumentera bra resultat.

Erfarenhet från och kunskap om målningsindustrin är en stor fördel i rollen, men det avgörande att du har energi, intresse och personlighet för att berika företaget. Om du har detta erbjuds du en riktigt bra arbetsplats och gott om möjligheter för både personlig och professionell utveckling i ett spännande företag.

Dessutom är det viktigt att du:
  • Är resultatorienterad, ambitiös och drivs av tillväxt
  • Trivs i uppsökande försäljning
  • Har en hög energinivå och trivs i en hektisk vardag med ansvar för försäljning, bemanning och butiksdrift
  • Har körkort
  • Är en personlighet som förändras och inte är rädd för att ta ledningen
Dina möjligheter:
På Flügger blir du en del av en bra och informell arbetsmiljö i ett professionellt och konceptstyrt företag med stort fokus på ombordstigning och medarbetarutveckling. Du får ett mångsidigt och oberoende jobb i ett av marknadens starkaste varumärken inom färger och tillbehör för proffs.

Flügger är ett internationellt noterat företag med en omsättning på mer än 1,8 miljarder danska kronor och cirka 1400 anställda i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen och Kina. Ungefär 570 av dessa arbetar i Sverige. Vårt jobb är att utveckla, producera, marknadsföra och sälja färg, träskydd, tapeter, målningsverktyg och mer, i professionell kvalitet och också hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna. Vi är bara nöjda när våra kunder är nöjda.

Deadline: 9:e maj
Arbetsplats: Enköping

Sysselsättningsgrad: 100%
Varaktighet: Provanställning
Anställning: Heltid

Kontakt: Ninni Lundqvist
Mail: nilu@flugger.com
Telefon: (+46) 072 5454411
Mer info
Kontaktperson Ninni Lundqvist
Telefon 072 5454411
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flugger.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)