FMV söker flera fordonsmekaniker till Enköping

FMV söker flera fordonsmekaniker till Enköping

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker? Är du noggrann och har god samarbetsförmåga? Då kan du vara den mekaniker som vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon, terränghjulingar, personbilar och annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

Markverkstad är indelad i 8st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 21 verksamhetsorter, totalt ca 720 medarbetare. Markverkstad Uppland är en regional sektion inom FSV Markverkstad med cirka 40 medarbetare, som bedriver verksamhet i Enköping och Uppsala. Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Våra förväntningar på dig

Du har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna högre körkortsbehörighet och/eller truckkort.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, samt har god datorvana och är orädd för att arbeta i olika system.

Vi ser gärna att du har Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem, alternativt systemteknikerutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon. Om du även har AC kylutbildning med behörighet kommer du ha nytta av det i ditt arbete som fordonsmekaniker. Internutbildning sker efter beslut om anställning.

Vi söker dig som är noggrann och har förmågan att planerar och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara både självständig och ha en god samarbetsförmåga samt kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare är du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerad Woll-SEKO, Johan Cortelius-OFR-S, Bengt Blom-SACO, Magnus Hemberg-OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV's växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Niklas Karlsson chef Mv Uppland på telefon 073-442 84 34 samt sektionschef Niclas Widerlund på telefon 08-782 40 00.

Vi söker flera fordonsmekaniker och tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning med placering i Enköping.

Sista ansökningsdag är 2018-08-05.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 5 aug (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se