Legitimerad fysioterapeut till Försvarshälsan Ledningsregementet Enköping

Legitimerad fysioterapeut till Försvarshälsan Ledningsregementet Enköping

Ledningsregementet (LedR) är ett växande regemente, flertalet militära organisationer och enheter har senaste tiden grupperat inom LedR och mer är väntat komma. LedR utbildar ungefär 10% av Sveriges inkallade rekryter. Inom LedR finns även Ledningsstridsskolan (LedSS) som utbildar blivande officerare och specialistofficerare.

Vi erbjuder
I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

Försvarshälsan Enköping
Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt tillhandahåller företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten. Försvarshälsans team i Enköping består av chef, distriktssjuksköterskor, företagssköterskor, fysioterapeuter/ergonom, medicinsk sekreterare, arbetsmiljöingenjör, distriktsläkare, psykologer och hälsopedagog

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fysioterapeut vid Försvarshälsan Enköping kommer du arbeta i en spännande och omväxlande miljö där teamarbete med Försvarshälsans tvärprofessionella arbetslag är en viktig del i det dagliga arbetet. Samtidigt förväntas du kunna arbeta självständigt och tjänsten kräver ett flexibelt och initiativtagande förhållningssätt.

Du kommer att arbeta såväl pro- som preventivt och även behandlande och rehabiliterande insatser är vanligt förekommande. Vikt kommer även läggas på utbildningsinsatser, rådgivning och belastningsergonomiska ärenden.

Kvalifikationer
  • Legitimerad fysioterapeut
  • Minst fem års klinisk erfarenhet inom yrket. Kunskaperna ska vara aktuella.
  • Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Vidareutbildning i OMT motsvarande minst nivå II
  • Erfarenhet av företagshälsovård
  • Utbildning och/eller klinisk erfarenhet av idrottsmedicin/idrottsskador
  • Teoretisk och praktisk erfarenhet av utbildningsinsatser
  • Vidareutbildning och erfarenhet inom belastningsergonomi
Personliga egenskaper
Du har egen drivkraft och är kundorienterad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team med övriga professioner.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform:Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Tjänstgöringsort:Tjänsten är i huvudsak förlagd till Enköping men tjänstgöring på annan ort kan förekomma.
Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring, i dessa ingår 3 timmar fysik aktivitet per/vecka. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma.
Tillträdesdatum: Snarast eller enligt överenskommelse

Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för FM lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.
Ansökan sker endast via rekryteringsverktyget Reachmee, bifoga CV och personligt brev. Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan är mottagen.

För upplysningar om befattningen kontakta:
Eric Rylén, fysioterapeut 073-261 29 62
Magnus Kedebäck, fysioterapeut 070-492 47 64
Patrik Martebo, chef Försvarshälsan 072-984 83 43

OBS! Försvarshälsan kommer vara stängd under perioden v.28 till v.31

Fackliga företrädare
SACO-F Carl-Johan Pettersson
OFR/S Clarence Arnstedt
OFR/O Magnus Johansson
SEKO-F Erik Todic

Samtliga kontaktas via växeln: 0171-157000

Läs mer och ansök senast 2022-07-10. Ansökan tas enbart emot via Försvarsmaktens webbplats. Din ansökan ska innehålla CV, ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämplig för denna befattning, samt löneanspråk.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)