Förrådsman/kvinna till Försörjningsavdelningen, Servicesektion

Förrådsman/kvinna till Försörjningsavdelningen, Servicesektion

Logistikenheten vid Ledningsregementet består av Försörjningsavdelningen, Teknikavdelningen och en Logistikberedning. Försörjningsavdelningen består av tre sektioner: Gods, Service & Insatsorganisation. Till servicesektionen söker vi nu dig som vill arbeta som förrådsman/kvinna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förrådsman/kvinna arbetar du med bland annat med administrativa uppgifter som till exempel att genomföra redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem samt inventering och registervård. I dina arbetsuppgifter ingår även att genomföra transporter av materiel, vård av fordon och hanteringsutrustning samt transporter av militära fordon. Andra förekommande arbetsuppgifter är olika typer av arbete med militär materiel. Du medverkar även i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation och möter kunder i olika sammanhang vid samtliga förekommande sektioner.

Kvalifikationer
 • Mycket goda datakunskaper t.ex. Excel, Word och liknande program.
 • Körkort B (manuell)
 • Truckkort
Vi ser att du har några års erfarenhet av förråd/lagerarbete eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser även att du har lägst en avslutad treårig gymnasial utbildning, eller annan utbildning/kompetens som vi bedömer likvärdig.

Meriterande
 • Erfarenhet att hantera försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio (SAP)
 • ADR förare/ avsändare
 • Hjullastare (truckkort C2)
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med drivmedel
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på miljöstation/återvinningsanläggning
 • Tidigare arbetat med Försvarsmaktens materiel
 • Tidigare militär bakgrund
 • Körkort C
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kundorienterad, handlingskraftig, kommunikativ och gillar att jobba i grupp. På våra sektioner är det ofta ett högt tempo så du är bra på att behålla lugnet även i stressiga situationer. Vi hjälper varandra med alla arbetsuppgifter för att avdelningen ska uppnå sina mål. Hos oss har du daglig kontakt med kunder och även kontakt med andra sektioner för att säkerställa att vi levererar service i världsklass. Vi har en stor bredd på arbetsuppgifter och det sker genom ett nära samarbete med dina kollegor. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna lära dig av många duktiga kollegor men även kunna ta ett eget ansvar och initiativ för att bidra med din och verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmaktens värdegrund och uppförandekod finns dagligen i vår arbetsvardag och i våra arbetsuppgifter, där vi förväntar oss att du följer dessa. För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (www.forsvarsmakten.se).

Övrig information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Civil befattning. Tjänsten omfattar heltid (40 tim./vecka) företrädesvis med tjänstgöring dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma.
Tjänstgöringsort: Enköping. Arbete på annan ort kan förekomma.
Upplysningar om befattningen kan lämnas av Sektionschef Service: Linda Rosén 070-886 88 45.

Fackliga företrädare
OFR/O,OF Enköping Magnus Johansson
OFR/S Clarence Arnstedt
SACO Carl-Johan Pettersson
SEKO Christian Hedberg
Samtliga nås via växeln 0171-15 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (9 dagar kvar)