Ekonomihandläggare

Ekonomihandläggare

ITF är en del av Försvarsmaktens telekommunikations - och informationssystemförband (FMTIS), som har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödssystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet. IT-försvarsförbandet (ITF) är Försvarsmaktens förmåga till väpnad strid på cyberarenan. Vi verkar för att försvara Försvarsmaktens ledningssystem genom både proaktiv uppsökande verksamhet och reaktiv hantering av IT-säkerhetsincidenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga inom ekonomiområdet. Dels kommer du att stödja förbandets verksamhetsplanering, uppföljning och rapportering avseende ekonomi. Dels kommer du att administrera aktiviteter nära knutna ekonomiområdet, som fakturahantering, administrera betalkort m.m. och att utgöra gränsyta mot inköpsfunktionen. Utöver ekonomiområdet, kommer du att hantera viss reseadministration som gränsyta mot resefunktionen och vad gäller utrikes tjänsteresor, mot Högkvarterets tillståndssektion m.fl.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom ekonomiområdet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Du uttrycker dig väl, både i tal och skrift
  • Besitter en god, till mycket god datorvana i speciellt MS Officepaket
  • Körkort lägst B
Meriterande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet, gärna inom statlig myndighet då särskilt Försvarsmakten
  • Kunskap om Försvarsmaktens organisation och arbetssätt särskilt vad gäller ekonomi och ekonomiadministration
Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta självständigt och driva frågor som bidrar till verksamhetens bästa. Du uppfattas som flexibel och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Vidare ska du vara bra på att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Fackliga kontaktpersoner:
SACO Pär Lohman
OFR/O Hans Skoog
OFR/S Martin Sparr
SEKO Ola Markgren
Samtliga nås på vxl nummer 08-788 75 00

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jonas Eriksson, tfn 0171-49 24 53

Övrigt:
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom Försvarsmakten.
Placeringsort: Enköping
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Ansökan skickas till: rekrytering-itf@mil.se, ange referens "1905" på din ansökan.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Ekonomi, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)