10.Psyopsförbandet söker mediaspecialist

10.Psyopsförbandet söker mediaspecialist

Enheten
10.Psyopsförbandet är ett operativt krigsförband som lyder under C INSATS.
Förbandet är en av Försvarsmaktens resurser för verkan i informationsmiljön. Vi kommunicerar via ett flertal kanaler såsom tryck, radio och webb och vår uppgift är att påverka beteenden och attityder hos människor för att uppnå politiska och militära mål. Förbandet arbetar även med att identifiera och motverka vilseledande information och påverkansförsök från andra aktörer. Personalen vid förbandet är officerare, soldater och specialister med både militär och civil bakgrund inom områden som bl a marknadsföring, kommunikation och statsvetenskap.

Arbetsuppgifter
Mediaspecialisten tillhör mediaavdelningen, vars huvuduppgift är att ta fram kommunikationskampanjer. Din främsta uppgift är att ansvara för utveckling av informationsprodukter för olika kommunikationskanaler. På avdelningen arbetar andra mediaspecialister med olika spetskompetens såsom radioproducenter och formgivare. Vi arbetar mycket med intern kompetensöverspridning, så i rollen ingår att utbilda andra inom ditt specialområde. I tjänsten ingår även traditionell militär verksamhet där du bär uniform och vapen. Beroende på tidigare militär erfarenhet kommer du att få kompletterande militära utbildningar under din tjänstgöring.

Krav
  • Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring, medieproduktion eller liknande
  • Uppfyller medicinska och fysiska krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Militär erfarenhet
  • Arbetserfarenhet inom reklam eller media
  • Erfarenhet som utbildare
  • Erfarenhet från projektledning
Egenskaper
Vi söker dig som kan lite av varje inom kommunikation, reklam och media. Arbetet sker till största delen i grupp, så för att trivas bör du vara social, prestigelös, kreativ och bra på att tempoväxla. Uppgifterna är väldigt varierade och arbetsförhållandena aldrig perfekta, så du bör vara en person som växer med utmaningar. Arbetet är ibland fysiskt krävande och utförs delvis under primitiva förhållanden i fältmiljö, därför är det viktigt att du är vid god hälsa och i god fysisk form. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Visstidsanställning om 2 år med goda möjligheter till förlängning. Lön enligt överenskommelse, förmåner enligt avtal. Första anställningsdag enligt överenskommelse.

Fackliga representanter
OFR/O: Magnus Johansson
SACO-S: Marcus Dahlberg
OFR/S: Inge Bäcklin
SEKO: Lars Lindell

Samtliga nås via växeln: 0171-157000.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2018-10-07. Bifoga CV med välliknande foto samt personligt brev med löneanspråk. Om du går vidare i processen kallas du i perioden V41-45 till en första testdag då intervju, hälsokontroll, fysiska tester och arbetsprover genomförs. Därefter kallas några kandidater till en andra testdag för fördjupad intervju och säkerhetsprövningsintervju.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 10 okt (20 dagar kvar)