10. Psyopsförbandet söker RO Underrättelseofficer OF-1 till sin analysavdelning

10. Psyopsförbandet söker RO Underrättelseofficer OF-1 till sin analysavdelning

Om förbandet
10. Psyopsförbandet är ett operativt krigsförband som lyder under C INSATS. Förbandet är en av Försvarsmaktens resurser för verkan i informationsmiljön. Vi kommunicerar via ett flertal kanaler såsom tryck, radio och webb och vår uppgift är att påverka beteenden och attityder hos människor för att uppnå politiska och militära mål. Förbandet arbetar även med att identifiera och motverka vilseledande information och påverkansförsök från andra aktörer. Personalen vid förbandet är officerare, soldater och specialister med både militär och civil bakgrund inom områden som bl.a. marknadsföring, kommunikation och statsvetenskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som reservofficerare på analysavdelningen innebär att du arbetar i och med informationsmiljön.
Som underrättelseofficer är du del i avdelningens ledningslag och arbetar främst med planering av underrättelsetjänsten men även i övriga steg i underrättelsecykeln utefter avdelningens rådande uppgifter och behov.
Det är viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du kommer att anställas som reservofficer vid ett av försvarsmaktens insatsförband. Du behöver kunna verka i en fältmiljö samt kunna försvara dig själv och förbandet i händelse av strid.

Krav

Officersexamen

Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska

Godkända fysiska och medicinska krav

B-körkort

Meriterande kvalifikationer

Underrättelseutbildning vid FM UndSäkC

Arbetslivserfarenhet inom funktionen Und

Erfarenhet av arbete med databaser och analysverktyg

Språkkunskaper utöver svenska och engelska

Egenskaper
För att trivas bör du vara strukturerad och stresstålig, samt ha en god social, kreativ och analytisk förmåga såväl som en förmåga att kombinera detaljer till helheter. Du bör ha en positiv inställning till fysisk träning då tjänsten förutsätter god grundkondition.

Tjänstgöring i förbandet ställer krav på ett högt sekretess- och säkerhetsmedvetande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Övrigt
I samband med insats- eller övningsverksamhet kommer du ibland att tjänstgöra på annan ort eller på ett sätt som inte möjliggör dagliga hemresor.

Lön enligt överenskommelse. Övriga förmåner enligt avtal. Preliminär första tjänstgöringsdag enligt ök.

Tillsvidareanställning som reservofficerare, som inleds med sex månaders provanställning.

Rekryteringssprocessen
Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30. Bifoga CV med välliknande foto samt personligt brev med löneanspråk. Om du går vidare i processen kallas du under hösten till en första testdag då intervju, hälsokontroll, fysiska tester och arbetsprover genomförs. Därefter kallas några kandidater till en andra testdag för fördjupad intervju och säkerhetsprövningsintervju.

Fackliga kontaktpersoner:
OF Magnus Johansson
SACO-S Karl-Johan Pettersson
SEKO Lars Lindell
Försvarsförbundet (OFR/S) Inge Bäcklin

Samtliga nås via LedR växel 0171-15 70 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)