Utvecklare till Eventful-teamet! Senior systemutvecklare sökes

Utvecklare till Eventful-teamet! Senior systemutvecklare sökes

Vill du jobba på ett företag som hjälper många av Sveriges friskolor och kommuner att automatisera deras molntjänster? Vill du jobba med produkter som förser hundratusentals lärare och elever med Microsoft Teams och Google Classroom? Vi söker en systemutvecklare till vårt team!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som senior systemutvecklare

Du ingår i Eventfuls utvecklingsteam och arbetar med att utveckla både interna integrations- och automatiseringsprojekt såväl som kundanpassade projekt. I utvecklingsteamet arbetar du med analys, implementering och test. Detta passar dig som motiveras av metodiska sätt att lösa problem.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare och kravställare inom företaget. På Eventful förespråkar vi ett öppet förhållningssätt där du får chans att dela med dig av dina tankar och idéer samt omsätta dem till konkreta lösningar.
Under den inledande perioden kommer du få stöttning och handledning av dina närmsta kollegor för att sedan övergå till mer självständigt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande tjänst. Du är en erfaren senior fullstack utvecklare / programmerare med ett brinnande intresse för att utveckla moderna system. Stort intresse för systemutveckling med den senaste tekniken finns hos dig. Du är kreativ, driven och tar egna initiativ. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad, engagerad och trivs i en dynamisk miljö. Du är lyhörd och har erfarenhet av att ta en idé från konceptstadie till driftsättning och underhåll av den färdiga produkten.

Kompetenskrav
  • 5 års erfarenhet av fullstack utveckling
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande kompetens
  • Erfarenhet av utveckling inom C# och React
  • Erfarenhet av utveckling mot Microsoft Graph, SharePoint eller Google API
  • Erfarenhet av systemintegrationer eller hantering av stora datamängder
  • Källkodshantering med GIT
  • Erfarenhet av CI/CD mot Microsoft Azure
  • Behandling av personuppgifter
Läs mer om Eventful på vår hemsida och om dina nya medarbetare under "Om oss".
Mer info
Telefon 0729666233
Email Mejla Eventful AB
Område Enköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eventful.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eventful är en oberoende leverantör som hjälper Sveriges skolor och kommuner att få ut så mycket värde som möjligt ur sina verksamhetssystem kopplat till ett flexibelt lärande med en tydlig molnstrategi. Vi på Eventful har alltid kundens bästa för ögat och vi jobbar alltid tillsammans för att på ett så bra sätt som möjligt ska kunna hjälpa våra kunder.