Verksamhetskoordinator

Verksamhetskoordinator

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Kommunledningsförvaltningen är den centrala förvaltningen inom Enköpings kommun. Vi arbetar på kommunstyrelsens uppdrag och ansvarar för styrning och ledning, samordning, service och stöd till kommunen som helhet. På IT- och digitaliseringsenheten arbetar vi med övergripande utveckling inom it och digitalisering samt med drift och support. Genom att ta tillvara på kommuninvånarnas och företagens behov skapar vi förutsättningar för en strategisk utveckling av kommunen som ger kundnytta. Avdelningen leds av kommunens digitaliseringschef.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av ett engagerat Utvecklings- och strategiteam om cirka fem personer som tillsammans arbetar för att utveckla och implementera digitala arbetssätt tillsammans med kommunens olika verksamheter. Du kommer att stödja kommunens förvaltningar i deras digitala utveckling bl a genom att: * Vara kontakten mellan drift, support och verksamhet * Hantera och administrera forum och nätverk inom kommunen * Driva uppdrag, projekt och förstudier

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du vara självgående, strukturerad och tycka om att arbeta i team. Du är ansvarsfull, initiativtagande, analytisk och resultatinriktad. Du har också en god samarbetsförmåga och kan vara både inlyssnande och övertygande i dialog med din omgivning. Vi ser en person med ett positivt och öppet förhållningssätt där du sätter våra verksamheters behov i centrum. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har en välutvecklad förmåga att bygga kontaktnät samt skapa långsiktiga och tillitsfulla relationer. Kommunikation är en av dina starka sidor och du arbetar lösningsfokuserat för att nå uppsatta mål. Med ditt engagemang och delaktighet motiverar du dina kollegor. Vi söker dig som: * Har relevant akademisk utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande. * Kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska, hanterar du även engelska så är detta meriterande * Har erfarenhet att med hjälp av nya digitala eller tekniska metoder förändra arbetssätt. * Har kunskap och förståelse om hur digitala verktyg utvecklas och hur de kan användas av såväl medarbetare som kommunens invånare, företagare och föreningar. * Har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och tillsammans med verksamheten analysera deras behov. Det är meriterande om du har utbildning inom projektledning, likaså erfarenhet av projektledning inom digitaliseringsområdet i offentlig verksamhet. Kunskap inom ITIL, PM3 och E-tjänsteplattformen Selfpoint är meriterande.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Magnus Nideborn
Telefon 0171-62 69 70
Område Enköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (1 dag kvar)