Projektledare till va-avdelningen

Projektledare till va-avdelningen

Som projektledare hos oss bli din uppgift att planera, driva och leda anläggningsprojekt inom va med ansvar för ekonomi, tidplaner och kvalitetsuppföljning. I rollen har du ett helhetsansvar för projekten från planering till överlämning till förvaltare. Det innebär bland annat att: - verka för ett gott samarbete och laganda inom projekten - upprätta och följa upp tidplaner och ekonomi - planera för och utföra projektets upphandlingar med hjälp av kommunens upphandlingsstöd - arbeta med styrning och leveransuppföljning av konsulternas och entreprenörernas arbete - beställa och utvärdera projektkalkyler Projekt som du kommer att jobba med kan vara exempelvis förstärkning och förnyelse av ledningsnät men även upprustning av befintliga anläggningar på kommunens ledningsnät och övriga vatten- och avloppsanläggningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: - Är erfaren projektledare, uppdragsledare, arbetsledare eller liknande - Har en universitetsutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig kompletterad med erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet. - Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift - Har b-körkort Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av projekt inom samhällsutveckling, exempelvis utbyggnad av va-ledningar och/eller gator och vägar - Kunskaper i konsult- och entreprenadjuridik För att lyckas i rollen som projektledare hos oss måste du ha en kommunikativ förmåga och ett utåtriktat sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar att du är självgående och strukturerad, har stark drivkraft och ror dina projekt i hamn. Du är en van problemlösare och klarar av att vara beslutsmässig. För oss är det även viktigt att du har en hög servicekänsla samt en förmåga att se saker i ett större perspektiv. Tycker du att detta stämmer in på dig? Vill du dessutom arbeta i en grupp där vi trivs och har roligt tillsammans? I så fall är du välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Niklas Söderholm
Telefon 0171-62 53 70
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration, verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Vi erbjuder även flextid och möjlighet till semesterväxling vilket bidrar till en hållbar livssituation. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna. Vatten och avloppsavdelningen har 40 medarbetare. Vi ska leverera tjänster inom va, som till exempel dricksvatten och omhändertagande av avloppsvatten. Vi ansvarar också för kommunens ledningsnät och avlopps- och vattenverk. Enköpings kommun växer kraftigt och under den närmaste tiden står vi inför stora utmaningar och satsningar inom va-området. Det gäller exempelvis nytt reningsverk och långsiktigt hållbar dricksvattenförsörjning.