Servicetekniker

Servicetekniker

ELPM AB fortsätter att expandera och vi söker därför efter en servicetekniker till med placering i Enköping.

Om oss
Vi är ett entreprenadföretag verksam inom drivmedelsbranschen och arbetar med både service samt med om/nybyggnationer. Huvudkontoret är lokaliserat i Mariestad men arbetar över större delen av södra Sverige och har personal i Mariestad och Skåne.

Vi är ett starkt sammansvetsat team på 14 personer där alla tillsammans hjälps åt att driva företaget framåt.

Vill du arbeta med frihet under ansvar och har ett brinnande intresse för att skruva och felsöka? Hos ELPM får du en flexibel roll där arbetet är varierande och utvecklande. Det är ett företag med framåtanda och ger stora utrymmen för delaktighet.

Bakgrund
Vi letar efter dig med en avslutad utbildning på gymnasial nivå inom elektronik/teknik eller mekanik. Du har en bakgrund med roller såsom mekaniker, elektriker eller servicetekniker och har några års erfarenhet från yrket.

Vi värdesätter hög social kompetens och servicekänsla då du i många fall blir företagets personliga kontakt till kunderna. Förmåga att arbeta analytiskt med mångsidig problemlösning är viktigt för att kunna trivas med arbetet. Du kommer utföra både självständigt arbete och arbeta i team i projektform.

Arbetsuppgifter
Arbetssysslorna är varierande så som renodlade elarbeten, installationer men omfattar även belysningsvård och felsökning i nätverk. Kunskap kring drivmedelspumpar och terminaler är mycket meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten och resor med övernattningar förekommer i olika omfattningar.

Tjänsten är på heltid och den utgår från hemmet. Vi tillhandahåller en fullutrustad servicebil och godhjärtat gäng som supportar på distans.
Du är välkommen med din ansökan och löneanspråk snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Plats: Enköping
Tillträde sker efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsterna besvaras av VD David Nyström.
Ansökan samt ev. löneanspråk skickas till david.nystrom@elpm.se
Mer info
Kontaktperson David Nyström
Email Mejla David Nyström
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (49 dagar kvar)