Förskollärare till Enköping

Förskollärare till Enköping

Om företaget

Wåga & Wilja förskolor har funnits sedan 1999 och sedan höstterminen 2012 i Enköping. Förskolan ligger i ett nybyggt, svanenmärkt hyreshus med en välplanerad gård mellan husen som stimulerar barnens rörelseaktivitet och lust till lek och utforskande. Vi har ett eget kök och en gemensam matsal där frukost, lunch och mellanmål serveras, vi erbjuder vi fria pedagogiska måltider.

Vår vision är att vara med och förändra världen genom barnen och i det arbetet vill vi skapa förutsättningar för varje barns rätt att utforska, upptäcka och förundras tillsammans med andra. Därför har vi inspirerande ateljélika avdelningar och en hög kompetens bland pedagogerna som stimulerar till barnens samspel, kreativitet och lust till lärande. För oss är ett gott samarbete med familjerna viktigt, därför arbetar vi aktivt med föräldrasamverkan och dialog mellan förskola och hem.

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare på Sadelmakarens förskola följer du din barngrupp genom hela deras förskoletid. Du leder ditt eget arbetslag och ingår i förskolans ledningsgrupp och har även möjlighet att arbeta med övergripande pedagogiskt utvecklingsarbete utifrån din kompetens och ditt intresse.

Du planerar utbildningen och undervisningen utifrån barnens intressen och behov och tillsammans med ditt arbetslag genomföra och utvärderar den.

Din profil

Vi välkomnar dig som har förskollärarlegitimation och några års yrkeserfarenhet att söka tjänsten. Om du har kunskap om Reggio Emilia ser vi det som en tillgång. Du har hög digital kompetens och använder digitala verktyg både i undervisningen och när du dokumenterar.

Du arbetar målmedvetet, efter en tydlig process och avslutar det du påbörjat. Det är viktigt att du tillsammans med dina kollegor på ett prestigelöst sätt kan samarbeta för att lösa eventuellt uppkomna problem.

För att trivas på Sadelmakarens förskola är viktigt att du alltid har barnet i fokus och att du delar förskolans vision. Du ska välja att söka tjänsten om du vill ha ett nära ledarskap och korta beslutsvägar, om du vill fortsätta att utvecklas i rollen som förskollärare genom fortbildning samt om du trivs i en roll där du får vara med att påverka verksamheten.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering