Servicetekniker / Fälttekniker / Mekaniker / Tunga fordon / Enköping

Servicetekniker / Fälttekniker / Mekaniker / Tunga fordon / Enköping

Är du en serviceinriktad tekniker eller mekaniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Kalmar Global söker en servicetekniker som kommer ansvara för reparation, service och förebyggande underhåll i Enköping med omnejd.

Om företagetKalmar Global tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är ledande inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering där var fjärde container runt om i världen hanteras av Kalmar Global. Med dess omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar Global effektiviteten i sina kunders godshantering.
Kalmar Global har fler än 5 700 anställda i 30 länder och söker nu en servicetekniker som ansvarar primärt för Enköping med omnejd, men även arbete i Västerås, Stockholm och Gävle förekommer. Kalmar Global är ett företag som satsar mycket på utveckling av sina tekniker för att du ska få rätt förutsättningar att utföra en så god service som möjligt. Till din hjälp har du även stöttande kollegor med specialistkunskaper inom olika områden.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av diesel- och eltruckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produktsortiment. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. Dessa produkter är affärskritiska för Kalmars kunder och det är din uppgift att se till att de inte står stilla. Det kan vara upp arbetsuppgifter inom mekanik, hydraulik och el. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning kring maskinerna. Arbetet utförs främst i Enköping med omnejd, men vid behov kommer det även ske arbete i Västerås, Stockholm och Gävle.

Kalmar Global genomgår en digitalisering vilket gör att det administrativa arbetet kommer minska markant. Med stöttning av en servicekoordinator får du hjälp att skapa arbetsorder, planera ditt arbete och beställa material.

Formella krav
  • Teknisk bakgrund med erfarenhet av reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner
  • Kunskaper inom mekanik, hydraulik och el
  • Körkort B, meriterande med truckkort
  • Flytande svenska i tal och skrift, god engelska i tal och skrift
Denna roll passar dig som har ett stort kundfokus och har en förståelse för att produkterna är affärskritiska för kunden. Du är kommunikativ, glad och öppen för att skapa en god relation med både dina kunder och kollegor. Då arbetet varierar i arbetsuppgifter och rent geografiskt ser vi att du har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Du driver även ditt arbete självständigt och tar ansvar för att lösa kundens problem.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Enköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, fälttekniker, mekaniker, tunga fordon, reparation, underhåll, service, truckar, lastbilar, entreprenad, mekanik, hydraulik, el, truckkort, travers, industri, Enköping,
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.