Styr- och reglertekniker sökes till Bravida El i Enköping

Styr- och reglertekniker sökes till Bravida El i Enköping

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? Nu söker vi efter en styr- och reglertekniker till vår avdelning i Enköping som vill växa tillsammans med oss. Intresserad? Sök jobbet redan idag.

Om jobbet

Som tekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra arbete åt våra olika kunder inom såväl service som entreprenader. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
 • Driftsättning av ventilationssystem
 • Felsökning samt reparation av Styr & Regler-system i fastigheter.
 • Installation av nya styrsystem.
 • Daglig kontakt med våra kunder
 • Lämna förslag till kund på förbättringar i deras fastigheter och anläggningar
 • Helhetsansvar för mindre projekts utförande
Du ansvarar för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare och leverantörer.

Ditt nya team

På Bravida Enköping är vi ungefär 25 stycken som arbetar med EL, VS och Vent (Klimatservice). Vi utför både entreprenader och servicearbeten. Våra kunder är allt från privatpersoner, privata företag och fastighetsägare, byggentreprenörer samt ramavtal med kommuner och landsting mm.

Vi söker dig som
 • Har teknisk kunskap och god kompetens inom styr- och reglerteknik, systemfunktion drift och underhåll.
 • B-körkort
För denna tjänst är det meriterande med kunskaper inom:
 • programmering/konfigurering av DUC/PLC
 • apparatskåpskonstruktion
 • nätverk och PC/Windows
Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten. Du är trygg i din yrkesroll och är bra på att hitta lösningar i det dagliga arbetet.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (12 dagar kvar)