Filialchef Beijer Enköping

Filialchef Beijer Enköping

Beijer Enköping söker nu en ny filialchef. Som filialchef hos Beijer bär du det övergripande ansvaret för den dagliga driften & försäljningen på filialen. Rollen är bred och bygger på lokalt entreprenörskap, handlingskraft och ett stort operativt hjärta för att driva en verksamhet tillsammans med personalen. Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som filialchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. Beijer Enköping är en av våra filialer inom Beijer i region Mitt.

Dina viktigaste uppgifter blir att,
  • Leda och driva det dagliga arbetet på filialen inklusive utveckla, driva och ansvara för försäljningen.
  • Upprättande av budget för anläggningen, uppföljning av nyckeltal samt resultatmål.
  • Driva och leda lokal ledningsgrupp med målet att filialen lever upp till företagets uppsatta mål.
  • Kontinuerligt se till att filialen är rätt bemannad och har rätt kompetens, inkl. se till att arbetsgruppen har en tydlig förståelse för sina prestationer.
  • Genom samarbete med andra filialchefer bidra till regionens och företagets mål och utveckling.
  • Främja en öppenhjärtig kultur med stark teamkänsla, och allmänt verka för att Beijer Byggmaterial ska vara en attraktiv arbetsgivare utifrån Beijers värderingar - schyssta, passionerade och stolta.
  • Du är proaktiv och jobbar kontinuerligt för att driva resultatutvecklingen framåt.
Sammanfattningsvis blir dina viktigaste uppgifter att leda vägen, driva resultat, inspirera andra samt leda förändring och kommunicera.

Vem söker vi?

Du som vill vara med och lyfta försäljningen och omsättningen med stort fokus på proffskunden men även mot konsument. Du har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Du har tidigare erfarenhet av att bygga ett professionellt nätverk och ha insikt i byggbranschen. Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning och ledarskap samt haft ansvar för budget och personal. Vi förutsätter att du har kunskap och erfarenhet från arbete inom bygghandel och har god IT kunskap (MS Office). Vi värdesätter ordning och reda, och det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Som person behöver du vara lyhörd och prestigelös och kunna gå i bräschen för att driva filialen framåt. Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att skapa goda kundrelationer och en god gemenskap på filialen.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial är Sveriges mest framgångsrika bygghandelsföretag där det lokala entreprenörskapet och det starka centrala stödet är nyckeln till vår fortsatta framgång. Entreprenörskapet ska ägas och levas genom det ledarskap som leder filialen. Som filialchef är därav en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter att, tillsammans med den lokala ledningsgruppen, målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande försäljning, personal, marknadsföring samt utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar. Rollen har ett stort operativt säljfokus och tillsammans med ett lag av säljare ska du skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Linda Jacobsen Kohl

linda.jacobsen.kohl@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Enköping.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.