Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en verkstadschef till vår anläggning i Enköping. Till tjänsten som verkstadschef söker vi en engagerad och naturlig ledare.

Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som verkstadschef ansvarar du för vår serviceverkstad i Enköping som består av 3 medarbetare. Du tar aktivt och operativt del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef, både i handling och i tanke. Du rapporterar direkt till servicemarknadschefen. Arbetet innebär personalansvar för 3 medarbetare. I verkstadschefens arbetsuppgifter ingår, förutom den vardagliga driften, personalvård, kundvård, budgetarbete samt leda och fördela arbetet.

Som person ser vi att Du är självständig, flexibel, noggrann samt en bra teamledare som är handlingskraftig, kommunikativ och har lätt för att samarbeta på alla nivåer, både externt och internt.

I rollen ingår även att utveckla arbetet och att sprida den rätta teamkänslan i Toyotas anda!

Kompetenskrav
Vi vill att du har några års erfarenhet som ledare och av en liknande verksamhet. Kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet är en stor fördel, liksom kunskaper inom verkstadsjuridik och konsumentköplagen. Du har kunskaper motsvarande fordonstekniskt program och lång teknisk erfarenhet. Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en naturlig coach med ett ekonomiskt tänk, samtidigt som du är intresserad av arbetsmiljöfrågor. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Enköping.

Då vi behandlar ansökningarna löpande vill vi gärna att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars Norman
Telefon 070 - 616 71 34
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 7 mars (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.