Servicerådgivare till Aros Auto Enköping

Servicerådgivare till Aros Auto Enköping

Aros Auto Enköping når nya mål och vår framgång bygger på förmågan att utvecklas tillsammans.

Vi söker nu Dig, Servicerådgivare med flera års branscherfarenhet som vill jobba på Enköpings bästa bilverkstad.

Som Servicerådgivare kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som har roligt på jobbet. Det vi förväntar oss av Dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral. Du förstår även vikten av hög kundnöjdhet och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om oss

Aros Auto koncernen omfattar 2 anläggningar som finns i Enköping och Västerås. Båda anläggningarna med över 30 års erfarenhet från bilbranschen.

-i Enköping har vi lång erfarenhet och av Kia, Subaru och Saab. Aros Auto Enköping är auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru samt auktoriserad serviceverkstad för Kia, Subaru och Saab.
Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor), däckhotell, rekond och försäljning.


-i Västerås har vi verkat inom bilbranschen i över 35 år och har över 16 års erfarenhet av Kia. Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad- och glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor) samt rekond och försäljning. Det unika är att våra kunder får en helhetslösning och vi säkerställer kvalitén på utfört arbete och kan effektivisera tiden på verkstaden då vi har allt under samma tak!

Om dig

Du som söker har ett stort bilintresse och en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete.

Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela serviceprocessen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett trevligt och professionellt bemötande samt säkerställa att kundens önskemål blir uppfyllda.
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att boka in kunder på verkstadsbesök via telefon, ta emot samt lämna ut bilar, vägleda kunderna i tekniska frågor och ta betalt eller fakturera. När du fått mer erfarenhet i rollen kommer du även att bedöma garantier samt bearbeta kundreklamationer.

Din profil

Vi söker Dig, med en bakgrund inom serviceområdet samt med en dokumenterad arbetslivserfarenhet inom bilbranschen helst som servicerådgivare/ kundmottagare. Det är av absolut största vikt att du har känslan för att ge god service och ett riktigt bra kundbemötande. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Krav är att du innehar B-körkort. Mycket meriterande är om du har erfarenhet av Kobra och tidigare arbetat med våra märken. Har du ett stort bilintresse ser vi det som ett plus.
Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är ett effektivt arbetssätt, kunna ta egna initiativ samt kunna vara flexibel i arbetet. Du klarar av ett högt arbetstempo och kan trots det ha flera ärenden igång samtidigt. Du är en person som brinner för att ge god service och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

Som person är du social och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en positiv attityd som lätt smittar av sig till dina kollegor och säkerligen även till dina kunder. I tjänsten kommer du att möta olika typer av utmaningar och olika situationer, men med din inställning hittar du alltid lösningarna som gör kundens dag. Du är lyhörd och anpassar dig efter varje människas personlighet och behov och du är en fena på att skapa en personlig relation med kunden.

Om din nya chef

Hej, jag
heter Ulrika Ståhl och är verkstadschef på Aros Auto Enköping. En bra ledare för mig är engagerad och arbetar hårt, inspirerar teamet med energi och driv vilket är något jag alltid strävar efter att uppfylla. Nyckeln till glädje på jobbet är att skapa en positiv atmosfär där samtliga är delaktiga och viktiga.

Välkommen till oss på Aros Auto Enköping!

Anställningsvillkor
  • Tillsvidare 100%
  • Tillsvidare enligt överenskommelse
  • Månadslön
  • Rekrytering sker löpande
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är en familjeägd koncern. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen. Vi är auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.

Idag finns Aros Auto i Enköping och Västerås. I Västerås är Kia det primära bilmärket och i Enköping har vi Kia och Subaru samt Saabverkstad.