Fordonstekniker

Fordonstekniker

Aros Auto Enköping når nya mål och vår framgång bygger på förmågan att utvecklas tillsammans.

Vi söker nu Dig, Fordonsmekaniker med flera års branscherfarenhet som vill jobba på Enköpings bästa bilverkstad.

Som Fordonsmekaniker kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som har roligt på jobbet. Det vi förväntar oss av Dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral. Du förstår även vikten av hög kundnöjdhet och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om oss

Aros Auto koncernen omfattar 2 anläggningar som finns i Enköping och Västerås. Båda anläggningarna med över 30 års erfarenhet från bilbranschen.

-i Enköping har vi lång erfarenhet och av Kia, Subaru och Saab. Aros Auto Enköping är auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru samt auktoriserad serviceverkstad för Kia, Subaru och Saab. Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor), däckhotell, rekond och försäljning.

-i Västerås har vi verkat inom bilbranschen i över 35 år och har över 16 års erfarenhet av Kia. Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad- och glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor) samt rekond och försäljning. Det unika är att våra kunder får en helhetslösning och vi säkerställer kvalitén på utfört arbete och kan effektivisera tiden på verkstaden då vi har allt under samma tak!

Personliga egenskaper

Du som söker har ett stort bilintresse och en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann samt van vid att hantera arbete i högt tempo.

Tjänstebeskrivning

På Aros Auto Enköping vill vi alltid leverera kvalitet till våra kunder. Som Fordonstekniker kommer du att arbeta på en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker samt servicerådgivare. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt nymontage.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar, meriterande är Kia, Subaru samt Saab. Du bör även ha stor erfarenhet av både felsökning och servicearbeten. Innehar du titeln Master Technican är det mycket meriterande. Du har minst B-körkort. Du bör behärska svenska väl i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Om din nya chef

Hej, jag heter Ulrika Ståhl och är verkstadschef på Aros Auto Enköping. En bra ledare för mig är engagerad och arbetar hårt, inspirerar teamet med energi och driv vilket är något jag alltid strävar efter att uppfylla. Nyckeln till glädje på jobbet är att skapa en positiv atmosfär där samtliga är delaktiga och viktiga.

Välkommen till oss på Aros Auto Enköping!

Anställningsvillkor
  • Tillsvidare 100%
  • Tillsvidare enligt överenskommelse
  • Månadslön
  • Rekrytering sker löpande
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är en familjeägd koncern. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen. Vi är auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.

Idag finns Aros Auto i Enköping och Västerås. I Västerås är Kia det primära bilmärket och i Enköping har vi Kia och Subaru samt Saabverkstad.