Ekonomiansvarig till Campingvaruhuset, Enköping

Ekonomiansvarig till Campingvaruhuset, Enköping

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig eller som redovisningsekonom och trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig tar du ett helhetsansvar och arbetar med samtliga ekonomiska processer. Du håller dig uppdaterad om gällande regelverk och säkerställer att dessa efterlevs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära bokslut, löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, skatter, moms, lönehantering, avstämningar, rapportering, m.m. Vid din sida har du en ekonomiassistent som hjälper till med enklare ekonomiadministration.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kanske har du tidigare arbetat som ekonomiansvarig eller som redovisningsekonom och är van att ta ansvar och jobba självständigt i ekonomirollen. Du har som lägst en gymnasieutbildning. Du uttrycker dig väl, i både tal och skrift, på svenska och engelska. Har du erfarenhet av årsbokslut och deklaration är det ett plus. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, samarbetsvillig och bidrar med en positiv stämning på arbetsplatsen. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt, är duktig på att planera och organisera samt noggrann med att hålla deadlines. Då detta är en bred roll med skiftande arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Campingvaruhuset
Campingvaruhuset.se startade i september 2008 och erbjuder ett brett utbud av diverse artiklar inom camping & fritid till bra priser med låg fraktkostnad. Företaget har stor erfarenhet av husvagns- & husbilstillbehör då man har bedrivit försäljning av husvagnar & husbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa sedan 1968 i företaget Henrikssons Husvagnar. Campingvaruhuset öppnade sin nya butik i början av maj 2022 och har Nordens största fysiska campingtillbehörsbutik på 2500 kvm varav 900 kvm är en tälthall.

Om anställningen
Campingvaruhuset har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och har start så snart vi hittar rätt kandidat. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Sista ansökningsdag är den 29 maj.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering av ansökan, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Enköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.