Lantmännen söker en Customer Service Specialist till prisbelönat team!

Lantmännen söker en Customer Service Specialist till prisbelönat team!

Lantmännens kundserviceteam i Enköping är verkligen en fena på kundkontakt vilket bevisades då de vann SM-guld i telefoni 2016. Nu har du chansen att bli en del av detta team! Har du goda IT-kunskaper, systemvana och brinner för kundservice så är denna roll perfekt för dig. Tjänsten ligger belägen i Enköping, 7 minuters promenad från stationen, och vi söker dig för omgående start. Missa inte chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Customer Service Specialist till Lantmännen. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Här får du chansen att bli en del av ett fantastiskt team bestående av 5 personer som verkligen brinner för kundservice. Avdelningen heter LMEA Telefonservice som utför Telefonistservice, hanterar svarsgrupper/contact center, registervård samt hanterar statistik åt hela Lantmännen i Sverige.

Lantmännen är måna om att du som konsult trivs ute hos dem och för att få rätt förutsättningar att göra ett bra jobb erbjuds du en gedigen introduktion av deras system. Dina kollegor ser fram emot att du ska börja och finns där för att hjälpa dig att snabbt komma in i arbetet. Om du är intresserad av träning så har du även tillgång till ett gym i anslutning till kontoret.

Se denna inspirerande film:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Förutsatt att alla är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden framöver.

Arbetsuppgifter

Som Customer Service Specialist kommer du handlägga och tolka inkommande felanmälningar gällande telefoni i Backoffice. Du kommer ha kontakt med både interna och externa kunder och ta emot samtal från hela världen.

Utöver det kommer du:
 • Supporta svarsgrupper, contact center, handläggare, agenter och telefonistservice.
 • Administrera kring ärenden
Tjänsten passar dig som trivs med att vara spindeln i nätet, är driven och har ett stort intresse för service. Utmaningar ser du som en möjlighet och att skapa enastående kundupplevelser samt att kommunicera på ett tydligt sätt är något som faller dig naturligt. Utöver detta är du lösningsorienterad.

Vi söker dig som
 • Har goda IT kunskaper
 • Har god systemvana och kan hantera flera olika system
 • Tidigare arbetat i helpdesk eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är starkt meriterande om du:
* Tidigare har arbetat inom Telecom och har använt telefonen som ditt främsta arbetsverktyg

Du kommer ha mycket kontakt med kunder så det är därför viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad. Vi ser även att du tycker om att lösa problem och ha många bollar i luften. Även god samarbetsförmåga värderas högt då du kommer arbeta i ett litet, sammansvetsat team.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 7:30-16:00
 • Placering: Enköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer på Lantmännens hemsida