Operatörer till AGA Gas AB

Operatörer till AGA Gas AB

AGA Gas AB gör en offesiv satsning och investerar 300 miljoner i sin Enköpingsanläggningen som kommer utrustas med den senaste automationstekniken från Linde. Satsningen skapar nya arbetstillfällen i Enköping och AGA söker nu 25 operatörer och truckförare för start i september.

Om AGA Gas AB
AGA tillverkar och marknadsför industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Med avancerad gasteknik gör vi det möjligt för kunderna att öka lönsamheten, säkerheten och kvaliteten samtidigt som miljön skyddas. AGA i Sverige ingår i Linde Group som är ett världsledande gas- och teknikbolag med cirka 63 500 anställda i drygt 100 länder.

Om tjänsten
Som operatör på AGA Gas AB kommer du bland annat att arbeta med att sortera, fylla och plocka gasolflaskor. För dig som har truckkort och erfarenhet av att köra truck kommer arbetet att innebära lastning och lossning av lastbilar samt övrig truckkörning. Du kommer att arbete två-skift eller tre-skift.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av en långsiktig anställning på AGA Gas AB. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriarbete och tekniskt intresse. Har du truckkort A2 & B1 och god vana av att lasta och lossa lastbilar kommer detta att ingå i arbetsuppgifterna. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, kunskaper i engelska är ett plus. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vidare ser vi att du har ett högt säkerhetstänk, är ordningsam och noggrann. Du har eget driv, viljan att jobba och är nyfiken och engagerad i det du gör. Du har ett effektivt arbetssätt och klarar tempo i arbetet utan att slarva.

Viktigt för tjänsten är:
  • Säkerhetstänk
  • Effektivitet
  • Engagemang
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
AGA Gas AB har i denna rekrytering bl.a. valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sköts av Adecco, du blir anställd av AGA Gas AB.

AGA Gas AB erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i september. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Ansvarig för rekryteringsprocessen är rekryteringskonsult Åsa Andersson. Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kan du kontakta Åsa Andersson på telefon 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Enköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.